FB pix Verbeter uiterlijk van jouw software met vista stock iconen - Artikelpost

Verbeter uiterlijk van jouw software met vista stock iconen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1141 | Aantal woorden: 376 | Datum: | 0 commentaar

Vele software en Webontwerpers plaatsen niet genoeg toewijding in het esthetisch tevredenstellend en gebruikersvriendelijk genoeg maken van hun werk. Ongeacht het doel van de software, zijn de pictogrammen een belangrijk deel van de algemene aanblik en indruk. Hierdoor is het belangrijk om goede kwaliteits pictogrammen te hebben die professioneel worden gemaakt en die uw programma's de professionele uitstraling geven die zij verdienen. Stock Icons / pictogrammen zijn een optie, vooral voor ontwikkelaars die tijd en geld moeten besparen, in plaats van het zelf ontwerpen en maken van eigen iconen. En specifiek voor uw programma's laten ontwerpen kan zeer prijzig zijn en het is deze investering niet altijd waard. Vergeleken met voorgaande mogelijkheden is het gebruik van Stock Icons zeer gunstig.

Vista Stock Icons is een grote selectie van pictogrammen die ontwerpers voor een zeer gunstige prijs kunnen inzetten voor het maken van mooie interfaces. Aangezien de pictogrammen in zowel raster- als vectorformaten worden aangeboden kun je ze eenvoudig vergroten, verkleiner en zelfs bewerken. Ze zijn ook modern in ontwerp en voorkomen zodat ze prima vermengd kunnen worden met iedere moderne toepassing en nieuwste werkende systemen binnen Windows. Alle pictogrammen zijn ook beschikbaar in een aantal verschillende kleurdiepten en resoluties, zodat er altijd een oplossing is voor elke situatie. Met volledig gebruik van het alpha- kanaal, zijn de pictogrammen bijzonder glad in stijl, ondersteunende vlotte randen en transparantie voor naadloze integratie met uw software. De kant-en-klare stockpictogrammen zijn ook een uitstekende manier om uw software sneller te ontwikkelen en uit te brengen zonder duidelijk kwaliteitsverlies.

Je krijgt bij dit pakket ook nog diverse zeer welkome supplementen. Zo krijg je bijvoorbeeld een pictogram / icon editor, AWicons Pro, die wordt verstrekt als speciale bonus. De icoon selectie wordt ook regelmatig bijgewerkt en je ontvangt deze toevoegingen ook steeds.

Meer over de Vista Stock icons lezen? Ga dan naar http://www.awicons.com/stock-icons/. Hier kun je ook wat voorbeelden / samples vinden en natuurlijk de verkoop informatie.Over de Auteur

Garry Pearson is een software ontwikkelaar die regelmatig stock iconen gebruikt om zijn projecten een mooie uitstraling te geven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo