FB pix Waarom is Bubble shooter zo populair? - Artikelpost

Waarom is Bubble shooter zo populair?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1269 | Aantal woorden: 356 | Datum: | 0 commentaar

We kennen allemaal het spelletje Bubble Shooter wel, het is namelijk een van de bekendste en meest populaire spelletjes die je op het internet kunt vinden. Mensen van allerlei leeftijden spelen het. Zo heb je ouderen die het spelen, werklui die wat ontspanning zoeken, maar ook kinderen zijn er snel aan verslaafd. Het spelletje waarbij je gekleurde belletjes moet wegschieten is over de hele wereld erg populair. Maar waarom is het nou juist zo’n populair en geliefd spel?

Bij Bubble Shooter gaat het erom dat je 3 of meer belletjes van dezelfde kleur moet wegschieten. Je krijgt steeds een nieuw belletje van een bepaalde kleur, die je kunt richten op een bepaalde plaats. Als je drie of meer belletjes van de zelfde kleur raakt, verdwijnen ze van het scherm. Uiteindelijk is het doel om het hele scherm leeg te krijgen. Een erg makkelijk spelletje dus. Dat is een van de redenen waarom mensen het zo graag spelen. Maar ook omdat je er niet bij na hoeft te denken. Het is universeel, er komt geen taal aan te pas, waardoor iedereen het kan spelen, ongeacht de taal die men spreekt. Tevens ziet het er leuk uit, met de kleurtjes, en er zijn verschillende versies op de markt, zoals bijvoorbeeld seizoenen of elementen.

De mogelijkheid om een high score te halen en deze keer op keer te verbeteren, is een goede reden waarom men het spel zo massaal speelt. Ook dat het in Flash beschikbaar is op het internet, zonder dat er kosten aan zijn verbonden draagt eraan bij dat het erg toegankelijk wordt voor mensen, waardoor ze het overal en ten aller tijde kunnen spelen.

Veel voordelen dus, van zo’n simpel maar toch effectief spelletje, dat een enorme doelgroep heeft en gemakkelijk te spelen is. Over de Auteur

Bracht 2002-2009 ter uitvoering van g.i. joes in Ocean City, NJ. Bracht 2001-2006 uitvoering racewagens op Wall Street. Bracht 2001-2005 krijgen van mijn voeten nat met speeksel in Salisbury. Bracht 2002-2008 analyseren klimrekken in Cuba. In 2009 werd ik doneren muggen in Orlando, FL. Bracht 2002-2009 doneren elektrische treinen op Wall Street.


Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Spele weerom kinderspel van alle tyden
Spele weerom kinderspel van alle tyden

€ 18,95
Toon product

Nu gaet reynaerde al huten spele
Nu gaet reynaerde al huten spele

€ 14,00
Toon product

Spēle ar X kungu - Erotisks īss stāsts
Spēle ar X kungu - Erotisks īss stāsts

€ 0,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo