FB pix Wat is Magento 2 - Artikelpost

Wat is Magento 2

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2763 | Aantal woorden: 361 | Datum: | 0 commentaar

Magento 2 is de nieuwe versie van het populaire open source webshop ontwikkelplatform Magento community. Magento Community, ontwikkeld in 2008, is een content management systeem bedoeld voor de online verkoop van producten. Het systeem is open source, wat betekent dat iedereen de broncode mag lezen om te leren en om hierop zelf te ontwikkelen. Door de hoge kwaliteit van Magento Community (1), is het systeem in 10 jaar tot het meest populaire open source ontwikkelplatform voor e-commerce (webshops) uitgegroeid. De onderliggende technologieën zijn PHP, MySQL (database), html, css en javascript.

Wat is verbeterd in Magento 2

Hoewel het cijfer 2 de impressie van een verhoogde versie is, is Magento 2 een geheel nieuw gebouwde versie van het Magento platform. Er zijn fundamentele verbeteringen in het systeem aangebracht, die met name positief zijn voor de algemene kwaliteit. Performance (de snelheid van het systeem) is één van de belangrijkste aandachtspunten geweest bij de ontwikkeling. Qua feature-set, de functionaliteit die het systeem biedt, is Magento 2 nóg iets rijker dan Magento 1. Dit is een enorme prestatie bij het ontwikkelen van een heel nieuw platform en architectuur.

De rol van een Magento partner

Voor het bouwen van een professionele webshop, is Magento enkel het startpunt. Out of the box (nieuw geïnstalleerd) biedt Magento geen volwaardige gebruikerservaring. Dit niet het doel van Magento. Magento ontwikkel partners - partijen die op basis van het Magento systeem webshops bouwen - hebben de benodigde kennis in huis om een hoge kwaliteit webshop op het platform te realiseren. Bedrijven met de wens voor een webshop doen zullen op zoek gaan naar een Magento specialist om een webshop ontwikkeltraject voor hen in te richten en uit te voeren.Over de Auteur

Reach Digital is dé specialist als het gaat om de bouw van een professionele Magento webshop.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Webshops mit Magento
Webshops mit Magento

€ 30,34
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo