Wat is spotnet? - Artikel Post - Artikel Marketing

Wat is spotnet?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Sjoerd de Groen
Gezien: 1150 | Aantal woorden: 586 | Datum: Thu, 6 Mar 2014 | 0 commentaar

Nieuwsgroepen downloaden met spotnet

Spotnet is een programma dat in staat is om nieuws uit verschillende nieuwsgroepen overzichtelijk te verzamelen. Elke keer als er iets nieuws in de door jou gevolgde nieuwsgroepen geplaatst wordt, indexeert Spotnet dit bericht onmiddellijk. De verschillende bestanden die in de nieuwsgroepen geplaatst wordt kun je gemakkelijk bekijken via Spotnet. Bovendien geeft Spotnet ook de mogelijkheid om e bestanden te downloaden. Is een bestand beschadigd? Dan kan Spotnet het zelfs repareren!

Hoe gebruik je de software?

Een eerste belangrijke mogelijkheid van Spotnet is dat dit programma het u gemakkelijk maakt om bestanden uit verschillende nieuwsgroepen te vinden. Via een eenvoudige zoekfunctie kunt u reeds op een woord (ook wel ‘tag’ genoemd), titel of afzender zoeken. Bovendien heeft Spotnet ook een uitgebreidere functie om bestanden te zoeken zodat u op basis van nog meer gegevens een concreet bestand kunt vinden. Heb je het bestand gevonden dan download je dit als NZB-bestand waardoor het op een soepele manier naar de newsreader gebracht worden. Indien je nog vragen hebt, kun je altijd om meer informatie vragen op het forum van Spotnet.

Download spotnet online via Nederlandstaligesoftware.nl

De software van Spotnet is voor Windows en kun je gemakkelijk online downloaden. De uitstekende website Nederlandstaligesoftware.nl biedt het programma gratis aan op deze pagina. Met Spotnet haalt u de allerbeste nieuwsreader in huis. Bovendien is het volledig Nederlandstalig. Twijfelt u nog neem dan zeker eens een kijkje op deze website. Op Nederlandstaligesoftware.nl vin je bovendien ook tal van andere Nederlandstalige programma’s. Is uw Engels niet zo goed? Of bent u gewoon verliefd op uw moedertaal? Dan biedt deze fantastische website de oplossing voor het vinden van al uw computertoepassingen in de geliefde Nederlandse taal.Over de Auteur

SEO-tekst over Spotnet

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo