FB pix Wat is spotnet? - Artikelpost

Wat is spotnet?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1844 | Aantal woorden: 586 | Datum: | 0 commentaar

Nieuwsgroepen downloaden met spotnet

Spotnet is een programma dat in staat is om nieuws uit verschillende nieuwsgroepen overzichtelijk te verzamelen. Elke keer als er iets nieuws in de door jou gevolgde nieuwsgroepen geplaatst wordt, indexeert Spotnet dit bericht onmiddellijk. De verschillende bestanden die in de nieuwsgroepen geplaatst wordt kun je gemakkelijk bekijken via Spotnet. Bovendien geeft Spotnet ook de mogelijkheid om e bestanden te downloaden. Is een bestand beschadigd? Dan kan Spotnet het zelfs repareren!

Hoe gebruik je de software?

Een eerste belangrijke mogelijkheid van Spotnet is dat dit programma het u gemakkelijk maakt om bestanden uit verschillende nieuwsgroepen te vinden. Via een eenvoudige zoekfunctie kunt u reeds op een woord (ook wel ‘tag’ genoemd), titel of afzender zoeken. Bovendien heeft Spotnet ook een uitgebreidere functie om bestanden te zoeken zodat u op basis van nog meer gegevens een concreet bestand kunt vinden. Heb je het bestand gevonden dan download je dit als NZB-bestand waardoor het op een soepele manier naar de newsreader gebracht worden. Indien je nog vragen hebt, kun je altijd om meer informatie vragen op het forum van Spotnet.

Download spotnet online via Nederlandstaligesoftware.nl

De software van Spotnet is voor Windows en kun je gemakkelijk online downloaden. De uitstekende website Nederlandstaligesoftware.nl biedt het programma gratis aan op deze pagina. Met Spotnet haalt u de allerbeste nieuwsreader in huis. Bovendien is het volledig Nederlandstalig. Twijfelt u nog neem dan zeker eens een kijkje op deze website. Op Nederlandstaligesoftware.nl vin je bovendien ook tal van andere Nederlandstalige programma’s. Is uw Engels niet zo goed? Of bent u gewoon verliefd op uw moedertaal? Dan biedt deze fantastische website de oplossing voor het vinden van al uw computertoepassingen in de geliefde Nederlandse taal.Over de Auteur

SEO-tekst over Spotnet

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo