FB pix Webshop Software Vergelijken - Artikelpost

Webshop Software Vergelijken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1358 | Aantal woorden: 878 | Datum: | 0 commentaar

Vergelijk webshop software

Een webshop beginnen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, iedereen kan het. Of je nou een programmeur, ondernemer of huismoeder bent. Met webwinkelsoftware heb je de mogelijkheid om op eenvoudige wijze zelf je eigen webshop te ontwerpen. De software pakketten die wij hieronder voor je hebben vergeleken, zijn software onder licentie. Dit betekent dat je webshop software huurt en hiermee vervolgens een vergunning (linctie) hebt om een computersysteem in gebruik te nemen. Dit heet ook wel een SaaS (Software as a Service) platform. Dit artikel biedt jou inzicht in welke webshop software aanbieders er zoal zijn en wat je ermee kunt.

Waarom webshop software?

Het grote voordeel aan webwinkel software is dat deze programma’s zijn voorzien van standaard templates voor de lay-out van de webshop. Hierdoor hoef je de webshop niet helemaal zelf te bouwen en is er dus geen technische kennis van je vereist. Doordat de websites vrijwel kant-en-klaar worden aangeleverd, kun je op snel een webshop maken en dus op korte termijn online gaan. Deze templates geven je webshop direct een professionele uitstraling, wat weer van belang is voor het creëren van vertrouwen van je klanten in de webshop. Daarnaast kun je webshop software ook koppelen met partnerprogramma’s of vergelijkingssites. Veel programma’s geven ook de mogelijkheid om een integratie met verschillende betaalsystemen te maken, zoals iDeal, Paypal of Creditcard. Erg handig dus.

Lightspeed

Lightspeed is een geavanceerd programma wat geschikt is voor het maken van zowel een Nederlandse als een internationale webwinkel. Het bedrijf kenmerkt zich in zijn betrouwbare hosting, gratis updates, goedkope onderhoudscontracten en onbeperkte telefonische ondersteuning. Lightspeed heeft meer dan 60 unieke en aanpasbare responsive thema’s beschikbaar. Genoeg designs om uit te kiezen dus. Er zijn verschillende varianten van Lightspeed beschikbaar, zoals Lightspeed Essential, Lightspeed Advanced en Lightspeed Professional. Hoe duurder de variant, des te meer functionaliteiten beschikbaar zijn. Ook is het mogelijk om van een 14-daagse gratis demo gebruik te maken om het programma te leren kennen. Deze webshop aanbieder heeft, naast de desktopversie, ook een mobiele versie van het programma beschikbaar.

Beschikbaar vanaf € 49,- p.m.

Visma Webshop

Met Visma webshop software heb je in een paar klikken je eigen webshop klaar. De webshop programma’s die Visma aanbiedt voor het maken van een webwinkel zijn Visma Webshop en Visma Webshop+. De softwarepakketten hebben professionele designs, zijn gebruiksvriendelijk, ondersteunen alle talen en bieden verschillende betaalmethoden aan. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je webshop te koppelen aan je boekhouding (Visma eAccounting). Het basispakket biedt alle bovenstaande functionaliteiten aan. Het Visma Webshop+ pakket biedt daarnaast ook nog inlogfunctie voor terugkerende klanten, internationale betalingen, het instellen van kortingscodes, het tonen van aanvullende producten en nog een aantal andere functies aan. Visma webshop software geeft je ook de mogelijkheid om het pakket uit te proberen voor een proefperiode van 30 dagen.

Beschikbaar vanaf € 19- p.m.

CCV Shop

CCV shop heeft webshop pakketten beschikbaar voor zowel beginnende als ervaren webwinkeliers. Deze aanbieder heeft onder andere diverse lay-out mogelijkheden, gebruiksvriendelijk productiebeheer, uitgebreid orderbeheer en kan koppelingen maken met groothandels, afhankelijk van het gekozen pakket. De pakketten die CCV Shop aanbiedt zijn verkrijgbaar in S, M & L. Met het S-pakket kun je gratis een webshop beginnen tot maximaal 25 producten en tot 500 mb dataverkeer. Het M-pakket kost €19,95 per maand. Hiermee kun je tot 50 producten verkopen met een eigen domeinnaam. Daarnaast krijg je er ook een e-mailadres en kun je een koppeling maken met betaalsystemen. Met het aanbevolen L-pakket kun je tot 15.000 producten verkopen, heb je twee e-mailadressen en naast een betaalsysteem kun je ook een koppeling maken met groothandels. Ook deze aanbieder heeft een mobiele variant beschikbaar. De pakketten zijn maandelijks opzegbaar.

Beschikbaar vanaf: € 0,- p.m.

Mijnwebwinkel

Mijnwebwinkel vindt dat iedereen een webshop moet kunnen beginnen en stelt gebruiksgemak daarom voorop. Met de klik en sleep functie kun je eenvoudig afbeeldingen en teksten slepen naar de plekken waar je ze wilt hebben. Deze software aanbieder heeft onder andere eenvoudig webshopbeheer, diverse vormgeving opties, veilige hosting en persoonlijke service. Mijnwebwinkel biedt twee pakketten aan. Het GO pakket wat gratis is bevat alle functies en ondersteund maximaal 25 artikelen. Het PRO pakket kost €19 per maand, kun je onbeperkt producten toevoegen, heb je een eigen domeinnaam, wordt je website geoptimaliseerd voor Google en is hij reclamebanner vrij. De pakketten van Mijnwebwinkel hebben ook een mobiele variant beschikbaar.

Beschikbaar vanaf € 0,- p.m.

Twijfel je nog over welk pakket het beste bij je past? Er zijn vergelijkingssites zoals Webshop Software Vergelijken, die je hier verder mee kunnen helpen. Hier kun je verschillende webshop pakketten met elkaar vergelijken op specificaties, prijs en reviews.Over de Auteur

Appwiki

Appwiki is dé advieswebsite waar je als zzp'er de juiste bedrijfssoftware vindt en selecteert. Appwiki helpt zzp’ers de software te vinden die bij hun bedrijf past. Dit doen we onder andere door een handige tool te bieden waarmee je bedrijfssoftware kunt vergelijken op basis van functionaliteiten, prijzen en reviews. Denk daarbij aan boekhoudprogramma's, factuurprogramma's, urenregistratie software, CRM software, kassa software en webshop software.

Appwiki helpt zzp’ers de software te vinden die bij hun bedrijf past. Dit doen we onder andere door een handige tool te bieden waarmee je bedrijfssoftware kunt vergelijken op basis van functionaliteiten, prijzen en reviews. Denk daarbij aan boekhoudprogramma's, factuurprogramma's, urenregistratie software, CRM software, kassa software en webshop software.

Appwiki is de grootste software advieswebsite van Nederland. Ieder soort ondernemer binnen elke branche, van loodgieter tot consultant, kunnen bij ons bedrijfssoftware ontdekken en selecteren. Dit kun je doen op basis van onze onderzoeken, informatieve blogs, reviews van gebruikers en functionaliteit van de software.

Daarnaast kun je verschillende type bedrijfssoftware eenvoudig vergelijken op een van onze websites:

  • Appwiki.nl
  • Appwiki.be
  • Boekhoudsoftware Vergelijken
  • Factuurprogramma Vergelijken
  • Urenregistratiesoftware Vergelijken
  • Webshopsoftware Vergelijken
  • CRM software Vergelijken

Nu het aanbod van bedrijfssoftware steeds verder groeit, wordt het snel onoverzichtelijk wat de beste software voor je bedrijf is. Appwiki is voor deze groep én voor startende ondernemers, een gids die ze door het bedrijfssoftwarebos leidt en helpt de juiste software te selecteren. Bedrijfssoftware die jou het leven als zzp’er makkelijker maakt en de mogelijkheid geeft om te doen waar je goed in bent. Zo onderneem jij met een voorsprong op je concurrentie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo