FB pix Welke SEO tools zijn handig voor jouw website? - Artikelpost

Welke SEO tools zijn handig voor jouw website?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 445 | Aantal woorden: 514 | Datum: | 0 commentaar

Verschillende soorten SEO-tools?

SEO (Search Engine Optimization) is het proces van het optimaliseren van een website om hoger te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines. Dit kun je handmatig doen, maar er zijn (gelukkig) software-tools voor die het jou een stuk makkelijker kunnen maken.

Soorten SEO-tools:

Google PageSpeed

De PageSpeed-service is een webservice die door Google is gemaakt om website-eigenaren te helpen manieren te vinden om de prestaties van hun sites te verbeteren.

Het doet dit door uw site te beoordelen op best practices voor prestaties, zoals beeldcompressie, het verkleinen van JavaScript- en CSS-bestanden, het combineren van CSS-bestanden, het verkorten van de responstijd van de server en meer.

PageSpeed is een tool die de snelheid van jouw site kan verbeteren door suggesties te doen om deze sneller te maken. Het beoordeelt je site op best practices voor prestaties zoals afbeeldingscompressie, het verkleinen van JavaScript- en CSS-bestanden, het combineren van CSS-bestanden en het verkorten van de responstijd van de server.

Onderscheid maken tussen inkomende en uitgaande marketing

Het doel van uitgaande marketing is om de aandacht van mensen te trekken door middel van advertenties en andere vormen van aandachttrekkende tactieken zoals verkoopbrieven, verkoopgesprekken, e-mail campagnes, enz. Uitgaande methoden zijn duurder dan inkomende methoden, maar ze zijn de investering waard als je een gevestigde doelgroep op sociale media of op jouw website die het woord over jouw product of dienst kan verspreiden zonder dat je daarom vraagt.

Inbound marketing is een vorm van marketing die draait om het aantrekken van klanten. Het gebeurt wanneer een bedrijf inhoud maakt die mensen willen lezen en delen. Dit type inhoud kan de vorm hebben van blogs, video's, podcasts of posts op sociale media. Inbound marketing is erg populair geworden omdat er geen groot budget voor nodig is voor zaken als tv-commercials en billboards.

Lokale SEO

Lokale SEO is een marketingstrategie die, ondanks de lage acceptatiegraad, het potentieel heeft om één van de meest waardevolle vormen van online marketing te zijn. Uit een recent onderzoek is gebleken dat 90% van de gebruikers van zoekmachines alleen op de eerste drie resultaten in hun zoekmachine klikt, en als jouw website of bedrijf niet wordt weergegeven voor een lokaal zoekwoord, loop je 10% van je potentiële klanten.

Dus zorg voor een vermelding bij Google Mijn Bedrijf en ga een rondje langs alle websites die jouw bedrijfsprofiel willen publiceren (citation linkbuilding)Over de Auteur

Marc Korthout van Siteraket schrijft over websites, online marketing, webdesign en aanverwante onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo