FB pix Werken in de cloud, hoe doe je dat met Cloud solutions? - Artikelpost

Werken in de cloud, hoe doe je dat met Cloud solutions?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 432 | Aantal woorden: 556 | Datum: | 0 commentaar

Werken in de cloud, misschien heb je er wel eens van gehoord maar misschien ook niet. Zeker de laatste jaren doen we steeds meer en meer online. Dan is het heel handig als je op afstand bij je bestanden kan of je andere opgeslagen dingen. Zeker wanneer je vaak gebruikt maakt van verschillende computers, smartphones of tablets is dit heel erg fijn.

Hoe werk je in de cloud

Werken in de cloud is eigenlijk niets meer of minder dan je werk online maken en opslaan. Er zijn verschillende services die werken in de cloud. Deze services bieden je dan een online opslag aan waarbij je door middel van een gebruikersnaam en wachtwoord kunt inloggen en zo je bestanden kunt benaderen. Een groot voordeel van werken in een cloud omgeving is dat je het eigenlijk overal kunt benaderen en je de opgeslagen bestanden niet kwijtraakt. Wanneer jouw computer een keer crashed of je harde schijf kapotgaat heb je niet het gevaar dat jij dan je bestanden kwijt bent. Je kunt ze gewoon weer benaderen door in te loggen op jouw stukje cloud.

Kun je bestanden delen vanuit een cloud omgeving?

Het delen van bestanden vanuit een cloud omgeving is vaak wel mogelijk. Soms moet je het bestand opnieuw downloaden om het dan te kunnen delen maar soms kan je het ook regelrecht vanuit de cloud delen. Het ligt er een beetje aan voor welke cloud services je hebt gekozen. Het kan ook wel een keer voorkomen dat je het deelt door middel van een link. Degene waarmee jij het dan deelt kan het dan zelf downloaden of het online bekijken.

Zijn er nadelen aan een cloudomgeving?

Waar er voordelen te vinden zijn daar zijn er natuurlijk ook nadelen te vinden. Een nadeel kan zijn dat een cloudomgeving vaak betaald is. Ook kan het zijn dat het netwerk dusdanig overbelast is dat je de cloud niet kan bereiken of dat er een storing is. Een goede netwerkverbinding is dus wel een van de eisen die eraan zijn.

Waar vind ik een goede cloud omgeving?

Zoals al eerder verteld zijn er diverse cloudomgevingen te vinden. Zo heb je bijvoorbeeld Cloud solutons, onedrive maar ook Google drive die je de kans geven om te kunnen werken in de cloud.

Wat heeft Cloud solutions allemaal te bieden?

Cloud solutions heeft je een tal van mogelijkheden te bieden. Je kunt deze zelf even gaan checken op hun site. Soms is het fijn om even contact met ze op te nemen wanneer je graag bepaalde dingen wilt weten waarnaar je op zoek bent maar er niet zeker van bent of het precies is wat ze jou kunnen bieden. Om er echt helemaal zeker van te zijn is dan een persoonlijk contact wel even fijn om te hebben. Bij Cloud solutions willen ze jou daar in ieder geval mee helpen en geven ze jou een bijzonder goede informatie waar je wat mee kunt en wat aan hebt.Over de Auteur

Met Databalance vindt u de juiste balans tussen continuïteit en innovatie door IT Solutions op maat. Wij ontwerpen, bouwen en beheren IT Solutions op basis van uw business context en business requirements.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo