FB pix Wilt u ook Office 365 kopen? - Artikelpost

Wilt u ook Office 365 kopen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1031 | Aantal woorden: 745 | Datum: | 0 commentaar

Office 365 is een abonnement waarmee u alle recente programma's van Microsoft kunt gebruiken. Denk daarbij aan Word, Excel en Powerpoint. Eenvoudig, en u bent altijd up to date. Na Office 365 kopen, kunt u eenvoudig starten. Heeft u daar vragen over of doet zich een probleem voor, dan kan de PC Hulplijn u daarbij helpen.

Waarom is Office 365 kopen praktisch?

Bij Office 365 kopen houdt in dat u een abonnement heeft op al uw vertrouwde programma's van Microsoft Office. Het is dus geen eenmalige aanschaf, maar u betaalt maandelijks of jaarlijks om alle programma's te gebruiken in hun meest recente versie. Daarnaast biedt Office 365 gratis online opslag.

Dit verschilt van Office 2016, waarbij u éénmalig betaalt om de Office-programma's op één computer te installeren. Bij Office 2016 worden uw programma's niet geüpdatet.

Zowel voor zakelijk - als thuisgebruik heeft Office 365 verschillende keuzes in passende abonnementen.

Office 365 kopen voor thuisgebruik

Met een Office 365 kopen heeft u een abonnement voor thuisgebruik en heeft u alle Microsoft-programma's tot uw beschikking. Ze worden voortdurend voor u bijgewerkt, zodat u altijd de nieuwste versie heeft. Het mogelijk om een thuisgebruik abonnement met vier leden van uw gezin te delen. Zo kan iedereen een Microsoft Office-programma gebruiken met alle updates.

Office 365 kopen voor zakelijk gebruik

Voor zakelijk gebruik heeft Office 365 ook verschillende abonnementen. Dit varieert van een abonnement met bestandsopslag en email, tot een abonnement met alle volledig geïnstalleerde programma's. U kunt dus zelf bekijken wat het best bij uw organisatie past. Er is bijvoorbeeld gedacht aan kleinere ondernemingen, grotere bedrijven, non-profit organisaties en scholen.

Ondersteuning

Office 365 kopen is verstandig als u van veel verschillende programma’s gebruik maakt. Maar net als bij elk ander programma of dienst, doet zich soms een probleem voor. Vaak is dit eenvoudig op te lossen. Lukt dit niet, of wilt u liever dat er een deskundige met u meekijkt, dan kan de PC Hulplijn helpen. De ICT-professionals van de PC hulplijn kunnen u op afstand helpen met uw Office 365 vraag of probleem. Dit gaat snel en u betaalt geen voorrijkosten.

De ICT-medewerker kijkt met u mee op uw computer met behulp van een speciaal programma. U ziet vervolgens precies wat er voor u gedaan wordt, terwijl u en de professional contact hebben via Skype of de telefoon.

 

De ervaring is dat de deskundigen van de PC Hulplijn vaak snel tot een oplossing komen.Over de Auteur

Netwrite schrijft over zeer uiteenlopende artikelen in o.a. de automotive branche, zakelijke dienstverlening en B2C markt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo