FB pix Windows 10 - Artikelpost

Windows 10

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2433 | Aantal woorden: 389 | Datum: | 0 commentaar

Enige tijd geleden kwam Microsoft met de nieuwe Windows, namelijk Windows 10. Het lanceren van een nieuwe versie van één van de meest gebruikte besturingssystemen levert altijd veel media-aandacht op. Het schudt de software-wereld ook compleet wakker. Voor veel mensen zal Windows 10 een toegevoegde waarde hebben, en sommigen blijven bij de oudere versies. Is het een succes, of niet? Hieronder vertel ik waarom Windows 10 goed is.

Waarom Windows 10?

Een Windows 10 licentie kopen kan op verschillende manieren, maar is het wel waard? Zit er veel verschil in met Windows 7 of 8? Waarom zou je dan inderdaad kiezen voor een nieuwe licentie. De laatste reden waarom men hier toch niet voor kiest kan ook inderdaad zijn dat bepaalde programma’s op de pc niet worden ondersteund door de nieuwe Windows. Maar ook het nieuwe uiterlijk kan een reden zijn waarom je liever kiest voor de nieuwste Windows 10. Het brengt meerdere voordelen met zich mee. Toch zijn er ook genoeg redenen waarom je wel zou moeten kiezen voor Windows 10 licentie. Het hebben van de nieuwste software en de nieuwste besturingsprogramma’s zijn vereist op sommige nieuwe laptops of pc’s. Natuurlijk heb je ook bedrijven die het prettig vinden om met de nieuwste software te werken, omdat ze graag met de tijd mee gaan.

Wat kost een Windows 10 licentie?

Een Windows 10 licentie kopen hoeft niet duur te zijn. Er zijn talloze mogelijkheden om goedkoop een windows 10 licentie te kopen. Voornamelijk op het internet hoef je niet ver te zoeken voor een goedkope webshop. In de winkel liggen de prijzen normaliter hoger. Gemiddeld liggen de prijzen voor een windows 10 licentie op het internet ongeveer op 20 euro. Dit valt reuze mee. Licenties worden tegenwoordig ook veel illegaal gedownload. Echter, ligt de prijs voor een licentie momenteel zo laag dat het de risico van het downloaden van een licentie niet waard is.Over de Auteur

Ik ben een liefhebber van software, en zo nu en dan plaats ik berichten online over verschillende software.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo