Windows 8 Tips en tricks - Artikelpost

Windows 8 Tips en tricks

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 865 | Aantal woorden: 308 | Datum: | 0 commentaar

Windows 8 is de nieuwste versie van het besturingssysteem van Microsoft Windows en de opvolger van Windows 7. Dit besturingssysteem is niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor zakelijk netwerken en computers, tablets en thuis bioscopen. De ontwikkeling van deze nieuwste versie van windows is er voornamelijk op gericht om de besturingssystemen op telefoons (zoals Android) te kunnen beconcurreren.

Windows heeft dan ook veel nieuwe verbeteringen aangebracht in het besturingssysteem. Zo is er een nieuw startscherm, zijn de diverse applicaties beter bereikbaar en is het gehele besturingssysteem gericht op de nieuwste 'touch screens'.

Windows 8 kopen doet u online het voordeligst!

Windows 8 is voor iedereen toegankelijk en bruikbaar. Het nieuwste besturingssysteem van Windows is zeer gebruiksvriendelijk waardoor ook de jongste generatie goed met dit besturingssysteem overweg kan. Het nieuwe inlogsysteem van Windows is ook een verbetering die aansluit bij de persoonlijke interesses van de gebruiker. Om in te loggen dient namelijk een aantal punten op een (persoonlijke) foto in de goede volgorde te worden aangeklikt. Een persoonlijkere inlogmogelijkheid bestaat bijna niet.

Het nieuwste besturingssyteem wordt vanaf heden op de nieuwste PC's geinstalleerd. De oude computers zijn niet altijd geschikt voor deze nieuwste versie, omdat de hardware de nieuwste Windows niet altijd ondersteund.

Wanneer dit wel het geval is, is het mogelijk om een Proversie van de 8 te downloaden of te kopen. Gebruikers die nu nog gebruik maken van Microsoft XP zullen over 2 jaar moeten overstappen naar de nieuwste versies van Windows, aangezien Windows met XP gaat stoppen.

 Over de Auteur

Rob is  een adviseur met een coachende stijl, die zich heeft gespecialiseerd in Persoonlijke ontwikkeling in lijn met organisatieontwikkeling, met het oog op ondernemerschap.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[350 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo