Zoek het dichtstbijzijnde tankstation met de Station Finder App van FLEETCOR - Artikel Post - Artikel Marketing

Zoek het dichtstbijzijnde tankstation met de Station Finder App van FLEETCOR

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Tom Nutt
Gezien: 239 | Aantal woorden: 503 | Datum: Thu, 30 Mar 2017 | 0 commentaar

De Smart Navigator - App van FLEETCOR is nu verkrijgbaar in de App Store en Google Play

De Amerikaanse FleetCor, opgericht in 1986, is nu een wereldwijde toonaangevende leverancier van gespecialiseerde betaling producten en diensten. Het werkt met meer dan 800 olie bedrijven verspreid over de hele wereld. Het gebouw heeft tankkaarten, kaarten voor de maaltijden en korting op toegangskaarten voor zakelijke verblijven. De service FleetCor varieert van transactie af te ronden. De platforms, programma's en infrastructuur zijn zowel de inhoud en gemakkelijk te schalen aan te passen. Dus het voldoet aan de behoeften van de verschillende partners. In samenwerking met oliemaatschappijen ontwikkelt en implementeert FleetCor tankkaart's voor wagenparkbeheerders.

De Smart Navigator – Shell Tankstations App is voor Android-apparaten verkrijgbaar in de Play Store en voor Apple-apparaten in de App Store. Met deze app kunnen zowel chauffeurs als wagenparkbeheerders de snelste bezorgroutes bepalen en de dichtstbijzijnde tankstations vinden. Dankzij de toegang tot Shell Stations, Europa’s grootste netwerk van tankstations, is het heel eenvoudig om in eigen land en in het buitenland te tanken. Automobilisten kunnen in Nederland bij meer dan 650 tankstations terecht, en houders van een multi-netwerkpas kunnen bij ruim 350 ESSO-tankstations (partner van Shell) tanken. De internationale euroShell Card wordt op meer dan 22.000 plaatsen in 31 landen in Europa geaccepteerd. De laatste versie van de FLEETCOR Smart Navigator App is vanaf de grond opnieuw opgebouwd. Het resultaat is een betere en gebruiksvriendelijke app met een nieuwe interface, verscheidene verbeteringen en nieuwe functies. Er zijn ook meer talen aan toegevoegd, zodat de app voor een breder publiek toegankelijk is. De app is nu verkrijgbaar in het Engels, Duits, Nederlands, Frans, Pools, Hongaars, Tsjechisch, Slowaaks en Italiaans. Daarnaast zijn er nieuwe benzinestations toegevoegd in Duitsland, Nederland, Frankrijk, Polen, Oostenrijk, Hongarije, Zwitserland, België, Luxemburg, Slowakije, Tsjechië en Italië. De vernieuwde Smart Navigator App heeft een nieuwe ‘file’-functie waarmee de gebruiker een betere route kan kiezen en achteraansluiten in de file kan vermijden. Een andere nieuwe functie is ‘favoriete tankstations’. Daarmee kan een gebruiker de tankstations van zijn voorkeur toevoegen aan een lijst, zodat hij die sneller kan vinden op de kaart. Er is nu ook een functie ‘dichtstbijzijnd tankstation’ waarmee de gebruiker het dichtstbijzijnde tankstations kan vinden vanaf zijn huidige locatie. De nieuwste versie geeft bovendien de mogelijkheid om tankstations te filteren op basis van ‘extra services’. Daarmee worden de tankstation weergegeven die precies de gewenste extra service bieden. Smart Navigator wordt onderweg gebruikt om in heel Europa de beste route naar tankstations te bepalen. Het is de ideale App voor automobilisten en vrachtwagenchauffeurs. Daarnaast besparen kleine en middelgrote bedrijven ermee op de brandstofkosten. Download de App nu gratis, Shell Motorist App iOS of Shell Motorist App Android.

Over de Auteur

Dit artikel is geschreven door Tom Nutt, pr-adviseur bij PR Point. PR Point is een toonaangevend pr-en communicatiebureau voor grote oliebedrijven wereldwijd. Het geeft advies en biedt programma-ontwikkeling op het vlak van public relations, public affairs, reputatie- en crisismanagement, digitale strategie, adverteren en andere dienstverlening rond communicatie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[219 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[103 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[85 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[62 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo