FB pix 5 Redenen Om Aan Krachtraining Te Doen - Artikelpost

5 Redenen Om Aan Krachtraining Te Doen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1146 | Aantal woorden: 438 | Datum: | 0 commentaar

Wil je beter in je vel zitten, beter slapen en er beter uit zien? Dan begin vandaag nog met krachttraining. De voordelen zijn gigantisch dus waarom zou je het niet willen proberen? 5 redenen waarom jij ermee zou moeten beginnen

1) Verhoogt je IQ

Je zal er niet alleen beter uitgaan zien, onderzoek wijst zelfs uit dat je hersenen beter gaan werken en je IQ dus zal verhogen

2) Verhoogt je metabolisme

Met meer spieren zal je meer calorieen gaan verbranden. Dit zal de hele dag gebeuren dus zelfs als je slaapt. Dat is nog eens makkelijk vet verbranden.

3) Je kan beter tegen stress en je humeur gaat omhoog

Wist je dat dat rennen verslavend kan zijn? Dit komt omdat er tijdens rennen de stof endorfine wordt vrijgelaten in je hersenen. Deze stof zorgt ervoor dat je je goed gaat voelen. Dit zelfde gebeurd dus ook bij kracht training en nog meer sporten!

4) Sterkere botten

Misschien wist je het nog niet, maar zelfs in je botten zitten levende vezels. Tijdens krachttraining worden deze ook versterkt. Dus je versterkt naast je spieren ook nog eens je botten.

5) Makkelijker gewicht verliezen en slanker lijken

De makkelijkste manier om gewicht te verliezen is niet cardio, maar met krachttraining. Daarnaast bouw je dus spieren op waardoor je ook nog eens strakker in je vel komt te zitten. Wanneer je op dieet bent is het ook aan te raden om aan kracht training te doen. Wanneer je minder calorieen binnen krijgt dan je nodig hebt, dient je lichaam de energie ergens vandaan te halen.

Deze energie wordt dan deels uit je spieren gehaald, die worden daarbij afgebroken. Dit wil je voorkomen omdat spieren juist zorgen dat je metabolisme harder werkt. Door aan kracht training te doen, weet je lichaam dat hij deze spieren nog nodig heeft en zal zodoende deze beschermen.

Zijn 5 voordelen nog niet genoeg voor je? Geloof me er zijn er nog veel meer. Ik kan het dan ook iedereen aanraden. Je kan zelfs thuis heel makkelijk aan de slag met gewichten als je liever niet gelijk een duur abbonement pakt bij een sportschool. Klik hier om makkelijk verschillende gewichten met elkaar vergelijken. Deze site is geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters.Over de Auteur

Ik sport al meerdere jaren met gewichten en voel me sindsdien beter dan ooit!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo