FB pix Afvallen met Zumba Muziek - Artikelpost

Afvallen met Zumba Muziek

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1151 | Aantal woorden: 432 | Datum: | 0 commentaar

Sinds enkele jaren is Nederland in de ban van Zumba. De Latijns-Amerikaanse Zumba muziek laat mensen over de hele wereld swingen en afvallen tegelijk. Zumba is eind jaren 80 per ongeluk uitgevonden door Alberto Perez. Hij werkte als aerobics instructeur in Columbia toen hij per ongeluk zijn aerobics muziek een keer was vergeten. Wel had hij per toeval een stapeltje met Zuid-Amerikaanse muziek bij zich. Wat volgde was een improvisatie les van dansen en aerobics. Deze les heeft zo'n indruk achter gelaten dat hier de basis voor Zumba was gelegd. Alberto Perez ging verhuizen naar de Verenigde Staten waar hij samen met 2 goede vrienden het Zumba concept verder ging uitwerken. Dit bleef niet onopgemerkt. Het bedrijf “Fitness Quest” kreeg het concept onder ogen en begon een grootschalige marketingcampagne. De rest weten we inmiddels. Zumba is een groot succes op de hele wereld.

Zumba in Nederland

In Nederland kregen we het eerst met Zumba en de Zumba muziek te maken door Tellsell. Hier werden de Zumba commercials op uitgezonden waar mensen het Zumba Fitness pakket konden aanschaffen om zelf thuis los te gaan op de lekkere Zumba muziek. In de sportscholen bleef het succes ook niet onopgemerkt. Tegenwoordig biedt bijna elke sportschool in binnen- en buitenland Zumba lessen aan waar dagelijks miljoenen mensen op los gaan.

Wat is nou precies het succes van Zumba?

Allereerst de lekkere Zumba muziek. De swingende muziek zorgt ervoor dat je wilt gaan bewegen. Combineer dit met een pittige workout en de basis voor gezond bewegen en afvallen is gelegd. Zumba instructeurs moeten aan strenge eisen voldoen waardoor elke les een kwalitatief hoogwaardige workout is. Een uur Zumba zorgt ervoor dat je ongeveer 1000 calorieën hebt verbrandt. De Zumba muziek zorgt voor de intensiteit van de workout. Hoe sneller de beat, hoe zwaarder de oefening. Dit maakt Zumba tot een leuke manier om af te vallen. Gelukkig is er voor elk niveau een geschikte Zumba les te vinden. Van beginners tot gevorderen; een Zumba workout is een leuke manier om af te vallen.

Over de Auteur

Jessica is eigenaar van de website www.zumbamuziek.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo