FB pix Darten wordt populaire sport - Artikelpost

Darten wordt populaire sport

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 788 | Aantal woorden: 391 | Datum: | 0 commentaar

Darten lijkt op het eerste gezicht dé sport voor de oudere bierdrinkende man, maar in werkelijkheid stijgt deze sport bijzonder in populariteit de afgelopen jaren. Of dit komt door de media-aandacht, de prestaties van onze Nederlandse topspelers of een verandering in de behoefte van de gemiddelde sportkijker.. het antwoord vindt u hier!

Sport valt of staat met succes. De factor van succes is bijna nergens zo groot als bij sport. Wanneer je wint heb je vrienden, zo ook bij het darten. Waarbij we jarenlang hebben kunnen genieten van Barney, Raymond van Barneveld, zien we de laatste drie jaar geweldige prestaties van misschien wel de beste darter van dit moment: Michael van Gerwen. In het dartsnieuws gaat het al maandenlang alleen maar over 'de groene sloopkogel'.

De in Boxtel geboren Michael van Gerwen wordt in de darts wereld ook wel 'Mighty Mike' genoemd. Als huidige wereldkampioen en nummer één van de wereldranglijst in het darts heeft hij voor een geweldige boost gezorgd de Nederlandse darts wereld. De media besteedt meer aandacht aan dartsnieuws en daarnaast zorgt RTL 7 voor een goede presentatie van de sport. Zo zagen er tijdens de finale van het WK van 2014 maar liefst één miljoen Nederlanders hoe Michael van Gerwen de wereldtitel binnenhaalde. Dat was het begin van een nieuwe periode in de dartswereld.

Hoe nu verder? Blijft Michael van Gerwen de onbetwiste nummer één in dartswereld? Of wordt hij deze winter van hevige concurrentie voorzien door Phil Taylor en Raymond van Barneveld? Eén ding is zeker: ook de komende maanden kunnen we weer genieten van groot dartsgeweld op onder andere de Grand Slam of Darts in Wolverhampton en het WK, dat traditioneel rond de jaarwisseling wordt gehouden.

Kortom, dartsnieuws wordt steeds populairder, websites en televisie besteden tijd, video's en interviews aan de darts helden, waardoor het één van de populairste televisiesporten van Nederland is geworden.



Over de Auteur

Floris92:

Schrijft sportgerelateerde artikels 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo