De ideale tennisschoen - Artikel Post - Artikel Marketing

De ideale tennisschoen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 297 | Aantal woorden: 436 | Datum: | 0 commentaar

 

Het klinkt interessant, wat is nu de ideale tennisschoen? Dit verschilt echter natuurlijk per persoon.
Een betere benaming is wellicht: wat is de juiste tennisschoen voor mij? Dat is namelijk van een aantal factoren afhankelijk.

Ondergrond

Op welk type ondergrond speel je voornamelijk? Kijk hierbij altijd naar welke ondergrond je eigen tennisclub heeft. Je kan hier kiezen voor gravel, hardcourt, kunstgras, smashcourt of zelfs tapijt wanneer het overdekt is. Iedere schoen is verschillend en vaak gespecialiseerd voor een bepaald type ondergrond, zodat je de perfecte grip en beste ondersteuning hebt. Speel je vaak bij verschillende tennisclubs met verschillende ondergronden? Dan is een omni-schoen wellicht wat voor je. Deze tennisschoenen zijn namelijk geschikt voor gravel, kunstgras én smashcourt.

Pasvorm en ondersteuning

Een tennisschoen heeft natuurlijk een goede pasvorm nodig. Verschillende merken staan ook bekend om verschillende pasvormen. Zo hebben een aantal merken een breder model, en zijn andere merken juist weer goed wanneer je smalle voeten hebt. Daarnaast heeft iedere schoen een ander soort ondersteuning. Kijk daarom goed naar welke punten in de schoen extra zijn verstevigd en welke wensen je hier zelf in hebt. Tot slot heeft een tennisschoen ook vrijwel altijd dempen en schokabsorptie. Uiteraard verschilt dit heel erg per prijsklasse. Heeft u snel last van uw gewrichten? Dan is het aan te raden om iets meer geld aan een tennisschoen uit te geven, zodat de dempen en schokabsorptie van de tennisschoen voldoende is om klachten te voorkomen.

Uiterlijk

Dit laatste puntje is natuurlijk een beetje een open deur intrappen. Want wie vindt het nu niet belangrijk hoe een tennisschoen eruit ziet? Het moet natuurlijk wel matchen bij je outfit, qua kleur en qua design. Gelukkig hebben alle merken verschillende kleuren en designs.

Tegenwoordig kan je vaak jouw ideale tennischoen online vinden, aangezien vrijwel iedere fysieke winkels ook een online webshop hebben. Daarnaast zijn tegenwoordig zeer veel spelers op de markt die zich puur op online richten (eventueel met een fysiek verkooppunt als ondersteuning). Het niet vinden van jouw ideale tennisschoen is dus niet meer mogelijk, de keuze is reuze!

 

 

 

Over de Auteur

Tennisspecialist, geeft tennissers graag advies in de zoektocht naar het juiste materiaal.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[120 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[113 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo