FB pix Echt afvallen - Artikelpost

Echt afvallen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1497 | Aantal woorden: 453 | Datum: | 0 commentaar

In Japan is de norm van 10.000 stappen per dag voor een gezond lichaam al jarenlang een begrip. Lang niet voor alle Nederlanders is dit conditioneel en tijdtechnisch een reëel doel. Doordat Nederlanders steeds drukker zijn met betrekking tot werk en steeds minder aandacht besteden aan een gezond ritme is tussen de 40 en 50% van de Nederlanders te dik.

Mijn ervaring met diëten

Ook ik zelf ben te dik geweest. Een jaar geleden woog ik 30 kilo zwaarder dan nu en ik wil mijn persoonlijke ervaring graag delen. Ik heb gedurende mijn leven verschillende diëten gevolgd.  Sonja Bakker, Dokter Frank, vetverbranders, ik heb het allemaal getest en me er aan gehouden. De meeste diëten en pillen werkte wel maar vaak was dit van korte duur. Ik viel vaak een aantal kilo af maar nadat ik enigszins verslapte in mijn striktheid kwamen de kilo’s er snel weer aan.

Een nieuwe gezonde start

Na veel teleurstellingen ben ik gestopt met het kopen en volgen van de verschillende diëten. Ik ben gaan doen wat mij het meest logisch leek en wat de enige eeuwen oude manier is om echt af te vallen en fit/slank te blijven: sporten.  Na enige tijd zoeken op het internet heb ik een tweetal fitness apparaten gekocht. Omdat ik niet over al te veel ruimte in huis beschik heb ik gekozen voor een opklapbare hometrainer en een roeitrainer. Deze apparaten zijn echt ideaal om aan je conditie te werken en af te vallen. Het fijne aan fitness apparaten in huis is dat je zelf je trainingstijden kan bepalen, geen reistijd hebt naar de fitness club en tijdens het trainen bijvoorbeeld gewoon tv kan kijken. Daarnaast kan je alles eten wat je wilt, als je het maar doet met mate. Voor mij is dit de oplossing om gezond af te vallen en niet jezelf te martelen met diëten die maar tijdelijk werken.

Ik ben benieuwd of iemand zijn/haar ervaringen wil delen over het verschil tussen afvallen via diëten of sporten. Ik hoop reacties te krijgen via de comments.Over de Auteur

Ik ben een levensgenieter met enige aanleg. Ik ben nu 30 kilo lichter dan twee jaar geleden door veel te sporten. Zie mijn verhaal.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo