Een nieuw seizoen, een nieuw begin - Artikel Post - Artikel Marketing

Een nieuw seizoen, een nieuw begin

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 350 | Aantal woorden: 671 | Datum: | 0 commentaar

8 mei 2016 zou in Amsterdam een feestdag moeten worden. Alles stond al klaar. Het podium, het scherm en de kampioensbus. Wel moest er nog even van de Graafschap worden gewonnen. Maar dat zou wel goed komen. De Achterhoekers waren immers degradatiekandidaat en zouden zelfs in eigen huis niet voorbereid zijn op de Amsterdamse aanvallen. Aan het einde van de 90 minuten stond er echter een eindstand op het scorebord die niemand had zien aankomen. Zelfs in Eindhoven niet. Het werd 1-1 waardoor Ajax op de twee plek eindigde en PSV kampioen werd. Een dag om snel te vergeten. Een seizoen om snel te vergeten. Aankomend seizoen moet het dan wel gebeuren. En wel in een nieuw shirt. Het Ajax uitshirt 2016-2017 is alvast een voorproefje op de nieuwe collectie van de Amsterdamse club.

Ajax uitshirt seizoen 2016/2017

Het nieuwste Ajax uitshirt is ditmaal donker en daarmee een opvallende editie. Met de ronde hals oogt het shirt voor aankomend seizoen sportief en modern. De mouwen zijn grijs en eindige in een lichtblauwe kleuren. Wat vooral opvalt zijn de drie Amsterdamse kruizen, waardoor het shirt zowel de club als de stad vertegenwoordigt. Deze kruizen zijn terug te vinden in de vorm van een watermerk. Hiermee zijn de kruizen ondanks hun grote formaat niet te nadrukkelijk aanwezig. Bij vele nieuwe shirts heeft shirtsponsor Adidas ervoor gekozen om de drie Adidas strepen niet meer over de mouwen te laten lopen. Bij het Ajax uitshirt is dit ook het geval. Wel lopen de strepen in een lichte kleur over de schouders heen.

Opnieuw een opvallende editie

De club en shirtsponsor komen met het nieuwe uitshirt opnieuw met een opvallend shirt, dat anders is dan welk ander shirt. In tegenstelling tot het thuisshirt, waarbij de spelingsmogelijkheden veel minder zijn, wordt het uitshirt vaak veel ruimer benaderd. De designers laten zich dan ook niet alleen inspireren door sportieve ingevingen, maar lijken ook een modieus statement te willen maken. In het seizoen 2015/2016 droegen de Amsterdammers nog een opvallend groen shirt, terwijl in 2013-2014 ook een donker shirt werd gedragen. Maar ditmaal met roze accenten. Vanaf augustus voetballen de mannen van Peter Bosz in het nieuwe donkere shirt. Om waarschijnlijk in mei te kunnen bepalen of het nieuwe shirt de gewenste nieuwe inspiraties heeft gebracht.
Auteur: www.voetbalshirtskoning.nl

Over de Auteur

Voetbalshirtskoning

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[120 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[113 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo