Eigen hockeystick ontwerpen - Artikelpost

Eigen hockeystick ontwerpen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2461 | Aantal woorden: 383 | Datum: | 0 commentaar

Hockey is een balsport die natuurlijk niet zonder hockeystick gespeeld kan worden. De kwaliteit van de hockeystick is vanzelfsprekend belangrijk. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een eigen hockeystick te ontwerpen. Dit ontwerp kan dan volledig naar wens gemaakt worden, om zo een persoonlijke stick te hebben. Dit voegt natuurlijk een extra dimensie toe aan het spel. Bij stick-pimping.nl is het mogelijk om een eigen stick te ontwerpen en te bestellen. De tool die je hiervoor kunt gebruiken is zeer eenvoudig te gebruiken, en je hebt in een handomdraai een volledig nieuwe stick ontworpen. Of je er nu allerlei speciale symbolen, patronen of bijvoorbeeld je eigen naam op wilt: alles is mogelijk.

 

Een zelf ontworpen hockeystick is natuurlijk het kenmerk voor een hecht hockeyteam. Je imponeert de tegenstander pas echt goed als je ook allemaal hetzelfde hockeystick hebt, met jullie teamnaam erop natuurlijk. Hiermee toon je dat je een hecht hockeyteam bent, en elkaar door dik en dun zult steunen tijdens de wedstrijd. Verzin allereerst een leuke naam voor je team, ontwerp eventueel een logo, en je bent helemaal klaar. Je hoeft het slechts via de tool op de website toe te voegen, af te ronden en je bent klaar om jullie eigen hockeystick binnen korte tijd te ontvangen.

 

Het is mogelijk om duizenden verschillende ontwerpen te maken. Wil je graag het logo van jouw hockeyclub op jouw stick? Dan is dat uiteraard mogelijk. Alle logo’s van hockeyclubs in Nederland zijn toegevoegd. Daarnaast kun je ervoor kiezen om jouw eigen achtergrond op de hockeystick te kiezen. Je kunt ook jouw eigen naam op de hockeystick laten printen, of bijvoorbeeld de naam van jouw club. Het ontwerpen van de hockeystick zal volledig naar jouw wens verlopen, en uiteindelijk heb jij dan een hockeystick die perfect bij jou past.Over de Auteur

Sjoerd de Groen schrijft graag artikelen over diverse onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[149 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo