FB pix Fietsenwinkel in de buurt van Veghel - Artikelpost

Fietsenwinkel in de buurt van Veghel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 971 | Aantal woorden: 436 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer u een fiets gaat aanschaffen wilt u natuurlijk een fiets die volkomen aan uw wensen voldoet. Bij bikers fietsenwinkel Veghel komen we uw wensen in een fiets tegemoet.

Reuze aanbod fietsen

Bij bikers fietsenwinkel bieden wij u een reuze aanbod fietsen aan. Van de stoerste kinderfietsen tot elektrische fietsen. Bikers wilt uw wensen in een fiets laten uitkomen. Daarom bieden wij u een zeer goede klantenservice en hulp bij het vinden van de juiste fiets. Samen met u naar uw wens fiets op zoek, wij komen er altijd uit. Wij helpen u niet alleen met het zoeken van uw perfecte fiets, maar ook adviseren wij u over de fietsen. Wilt u nou veel kilometers maken en sportief bezig zijn? Dan hebben wij ook een ruim assortiment mountainbikes en racefietsen. Deze fietsen zijn van zeer hoge kwaliteit.

Kost het u iets te veel geld?

Wanneer u graag een kwaliteit fiets wilt kopen, maar er niet te veel geld aan uit wilt geven snappen wij dat. Wij bieden daarom ook 2de handse fietsen aan, helemaal opgeknapt en weer met de volle kwaliteit te koop. Dit doen wij in alle fietssoorten, kinderfietsen, racefietsen, hybride fietsen, mountainbikes en stadsfietsen.

De gepaste kinderfiets voor uw kind

Voor uw kind is het vaak moeilijk om een goed gepaste fiets te vinden. Uw kind groeit snel en wat voor maat fiets past nou het beste bij mijn kind is vaak de vraag. Het is natuurlijk zonde om een splinter nieuwe fiets voor uw kind te kopen waar ze maar 6 maanden op kan fietsen. Onze specialisten kijken graag met u mee en adviseren u over de beste maat fiets, model fiets en misschien wilt uw kind wel een specifieke kleur. Bikers biedt ook 2de handse kinderfietsjes aan, wij knappen het kinderfietsje helemaal op voor uw kind en is weer zo goed als nieuw.

Fietsenwinkel Veghel

Wij zijn een fietsenwinkel die verder gaat waar andere fietsenwinkels al waren gestopt. Bij ons staat de klant volkomen voorop. Al uw wensen proberen wij waar te maken. Wij hebben veel kennis over de producten die wij verkopen en bieden u daar veel advies over. Kijk voor meer informatie op onze site, daar staat extra veel informatie en bieden wij een groot aanbod fietsen online aan!Over de Auteur

Bikers

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo