FB pix Geen puzzelboekjes meer nodig - Artikelpost

Geen puzzelboekjes meer nodig

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1287 | Aantal woorden: 352 | Datum: | 0 commentaar

 

Er zijn miljoenen fans van puzzelboekjes, die wekelijks druk aan het pennen zijn. Maar het is tegenwoordig niet eens meer nodig om de fysieke exemplaren te hebben, aangezien je op het internet honderden verschillende varianten van puzzels online kunt spelen. Je kunt reguliere versies spelen maar ook speciale, met extra figuurtjes, of regels. Neem bijvoorbeeld het razend populaire sudoku. Het spel waarbij je de getallen 1 tot en met 9 in kleine blokjes moet invullen is online mogelijk. Je kunt dan gewoon op het gewenste vakje klikken, en een bepaald nummer intikken. Zo kun je het hele spel invullen, en een bepaalde score behalen.

Maar ook woordzoekers zijn mogelijk. En dit is heel wat makkelijker dan de fysieke versie. Als je namelijk een woord hebt gevonden, en dit doorhaalt, verdwijnt het woord ook uit je lijst van woorden die je nog moet zoeken. Je hoeft het dus niet zelf door te strepen. Er zijn natuurlijk ook gewone kruiswoordpuzzels beschikbaar, waarbij je woorden kunt invullen die je weet. Maar behalve spellen die in een puzzelboekje staan, zijn er in de puzzel categorie ook nog andere spellen te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld mahjong spelen, waarbij je twee dezelfde steentjes per keer moet wegspelen. Het is een verslavend spel, wat in China als bordspel wordt gedaan. Je moet er bij nadenken, welke steentjes je wegspeelt, om zo het hele bord leeg te krijgen.

Maar bij puzzelen vergeten we vaak de aller normaalste variant, de gewone legpuzzel. Je kunt op het scherm puzzelstukjes slepen naar de gewenste plek. Op die manier kun je de legpuzzel helemaal afmaken. Let bijvoorbeeld eerst de rand uit, en focus je dan op het binnenste gedeelte. Geen lastige ondergronden meer, en je hoeft je geen zorgen te maken dat de puzzelstukjes kwijtraken. Over de Auteur

Spent 2002-2009 implementing g.i. joes in Ocean City, NJ. Spent 2001-2006 implementing race cars on Wall Street. Spent 2001-2005 getting my feet wet with saliva in Salisbury, MD. Spent 2002-2008 analyzing jungle gyms in Cuba. In 2009 I was donating mosquito repellent in Orlando, FL. Spent 2002-2009 donating electric trains on Wall Street.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Spele weerom kinderspel van alle tyden
Spele weerom kinderspel van alle tyden

€ 18,95
Toon product

Nu gaet reynaerde al huten spele
Nu gaet reynaerde al huten spele

€ 14,00
Toon product

Spēle ar X kungu - Erotisks īss stāsts
Spēle ar X kungu - Erotisks īss stāsts

€ 0,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo