FB pix Hardloop trends - Artikelpost

Hardloop trends

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2495 | Aantal woorden: 423 | Datum: | 0 commentaar

Misschien had je het niet verwacht maar ook binnen het hardlopen kent men trends. Elk jaar is er bij hardlopen wel iets nieuws dat hip is, dit kan een nieuwe soort training zijn maar dit kunnen ook nieuwe hardloopschoenen of stappenteller horloges zijn. Denk bijvoorbeeld bij een nieuwe soort training waarbij de hardloper meer inzicht heeft gekregen in wat voor effect deze training heeft. Men gaat dan voortaan deze training uitvoeren en dit wordt vanzelf een trend. In dit artikel bespreek ik enkele trends uit 2018.

Groepstraining

Een nieuwe trend, wat we natuurlijk al jaren kennen maar steeds populairder wordt zijn groepstrainingen. Dit komt doordat je elkaar samen meer kan motiveren, denk hierbij aan dat je samen hebt afgesproken om te gaan hardlopen maar je hebt eigenlijk geen zin meer, je hebt nu eenmaal een afspraak staan dus is de kans dat je uiteindelijk alsnog gaat hardlopen groter. Een andere reden is natuurlijk dat groepstrainingen vaak leuker zijn omdat het tijdens het sporten gezelliger is.

Accessoires

Sportaccessoires zijn tegenwoordig ook een trend nu de technologie zich zo haastig ontwikkeld. Deze accessoires zijn dan ook een toegevoegde waarde voor het hardlopen, het geeft je meer inzicht in bijvoorbeeld de intensiteit van je training. Met bijvoorbeeld een stappenteller huawei kun jij jouw training nauwkeurig meten en is het mogelijk om direct na jouw training inzicht te krijgen in wat de training met jou gedaan heeft.

Hardloopschoenen

Een andere trend zit hem in hardloopschoenen, wanneer bijvoorbeeld Nike nieuwe hardloopschoenen uitbrengt met een nieuwe, speciaal voor hardlopen ontwikkelde zool komt, zijn er veel mensen die deze schoenen willen aanschaffen. Dit omdat Nike beweert dat je beter kan hardlopen met deze schoenen en dat de zolen van de schoenen bijvoorbeeld beter zijn voor je knieën. De trend is dan dat je na verloop van tijd steeds meer hardlopers tegenkomt met dezelfde hardloopschoenen van Nike.Over de Auteur

Een sportief persoon die zelf graag een rondje hardloopt en zijn ervaringen deelt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo