FB pix Het voetballeven - Artikelpost

Het voetballeven

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1000 | Aantal woorden: 473 | Datum: | 0 commentaar

Voetbal is een belangrijke sport in onze samenleving, steeds meer komt er op tv en het is echt een concurrentie, niet alleen tussen de clubs maar ook tussen de supporters van de clubs kan het er soms hevig aan toe gaan. Want een echte fan van een club, zal het een andere club niet gunnen er met de winst vandoor te gaan.

Clubs

Neem bijvoorbeeld de club FC Utrecht, deze club is niet degene met de meeste supporters, zoals feyenoord, ajax en psv, maar ben je in Utrecht opgegroeid, dan zal dit de club zijn waar jij hart voor hebt.  Bijvoorbeeld Jeroen Kool, hij werkt tegenwoordig in Haarlem heeft gestudeerd in Amsterdam, maar FC Utrecht blijft de club waar hij alles voor over heeft. Dat het supporten van een club ver gaat, is de laatste tijd wel gebleken aan de nieuwsberichten. Steeds vaker zijn er rellen tussen supporters en gaat het soms zo ver dat er wedstrijden afgelast moeten worden. Gek zou je denken, want elke voetballiefhebber wil toch juist de wedstrijd zien. Daarom is de vraag of het nog wel gaat om alleen het spelletje voetbal. Waarschijnlijk niet, al het nieuws over de voetballers komt in de media en dit heeft lang niet altijd alleen met voetbal te maken. Ook de transfers tussen verschillende voetbalclubs is van groot belang, steeds hogere prijzen worden geboden voor voetballers. Voetbalteams bestaan al lang niet meer uit jongens van eigen bodem, het is een ruilcultuur geworden met hoge bedragen en een glamourleven.

Waar is voetbal…?
Het spelletje zoals het ooit bedoeld was is nog wel aanwezig, maar er is een stuk meer poespas aan te pas gekomen. Als je voetballer bent ben je niet alleen sportman, maar ook een beroemdheid. Alles uit je leven wordt bijgehouden door Jeroen Kool op facebook en nog veel meer.

Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo