Hoe hou je je fiets het beste schoon - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe hou je je fiets het beste schoon

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 203 | Aantal woorden: 495 | Datum: | 0 commentaar

 

Als fanatieke fietser zijnde of voor iemand die alleen het beste voor heeft met zijn fiets, is het erg belangrijk om de fiets goed te onderhouden. Wanneer je namelijk veel fietst is de kans ook groot dat de fiets erg vies word. Wanneer de fiets alleen erg vies word kan dit er ook voor zorgen dat de ketting bijvoorbeeld gaat roesten, of erg stroef begint te worden. Daarnaast kan het er ook voor zorgen dat je fiets onnodige schade oploopt, wat gemakkelijk te voorkomen is wanneer je gebruik maakt van de juiste producten. Tegenwoordig zijn er op het internet genoeg producten te vinden die u hiermee kunnen helpen.

De verschillende soorten producten
Tegenwoordig zijn er erg veel verschillende soorten producten als het gaat om schoonmaken, smeren, beschermen en onderhouden van de fiets. Bij elke categorie verschilt het heel erg wat en hoe vaak je iets moet toepassen aan je fiets. Zo heb je producten die je 5 tot 10 minuten moet gebruiken voordat je gaat fietsen. Maar zijn er ook producten die je bijvoorbeeld maar eens in de zoveel tijd moet gebruiken. Het is dan ook erg belangrijk waarvoor je iets nodig hebt en hoe vaak je het product moet toepassen.

Een aantal erg belangrijke onderdelen van uw fiets die u goed moet bijhouden zijn de fietsketting en remmen. De remmen zijn eenvoudig te reinigen met de remreiniger. Daarnaast heb je voor de kettingen ook verschillende producten, denk hierbij aan een ontvetter en reiniger.  

Je fiets geregeld controleren
Het is erg belangrijk om goed te kijken naar of je banden nog goed zijn. Dit geldt vooral voor wielrenners en mountainbikers, wanneer de banden namelijk sneetjes bevatten kan het gebeuren dat je tijdens het wielrennen of mountainbiken een lekke band krijgt. Vervolgens is het ook verstandig het ventiel van je binnenband te controleren of het nog goed is. Verder valt een band eenvoudig schoon te maken. Het is dan ook erg belangrijk dat je geregeld aan fietsonderhoud doet. Het kan namelijk erg nadelig uitpakken als je je fiets amper of niet bij houd. Het nakijken van je remblokken is ook erg belangrijk. Als er vuil aan zit is het erg belangrijk dit zo goed mogelijk te verwijderen. Vervolgens is het erg belangrijk om te kijken of je remblok nog wel genoeg contact maakt met je velg. De remblok kan er anders namelijk voor zorgen dat je fietsband kapot gaat.

Over de Auteur

Floor den Oudende schrijft ten allertijden artikelen die zelf geschreven en bedacht worden. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[268 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo