Kopen van dumbells - Artikelpost

Kopen van dumbells

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 820 | Aantal woorden: 381 | Datum: | 0 commentaar

Zit u er ook over te denken om dumbells te kopen om thuis te kunnen trainen? U moet dan wel goed kijken met welk doel u deze dumbells wilt kopen.

Wij raden altijd aan om een kant en klare set van acht of twaalf dumbells te kopen en geen dumbells met vaste schijven. Dit omdat u met verschillende schijven, verschillende gewichten kunt samenstellen. Ook kan u indien het nodig is ook aparte schijven kopen.

Indien u dumbells koopt met een vast gewicht, moet u voor verschillende trainingen verschillende dumbells kopen. Dit gaat u op de lange duur vele euro's kosten. Het is dus verstandig om voor een set wat meer uit te geven. In het begin kost dit u wel wat meer, maar op de lange duur gaat het u minder geld kosten.

Indien u wat lichtere trainingen wilt doen is het aan te raden om aerobics dumbells te kopen. Deze zijn kleiner en lichter van gewicht. Deze gewichten worden vaak door vrouwen gebruikt om wat gerichter te trainen, zonder al te gespierd te worden. Deze dumbells wegen meestal tussen een halve kilo en drie kilo. De dumbells kunt u alleen kopen met vaste schijven, u kunt dus geen gewichten samen stellen. Wat wel een groot voordeel is dat ze minder kosten, omdat ze zo klein zijn. Verder nemen ze weinig ruimte in beslag en zijn ze dus makkelijk op te bergen.

Dus als u van plan bent dumbells te kopen, hou dan goed in de gaten met wel doel u deze dumbells wilt kopen. Want uiteindelijk zijn er zoveel mogelijkheden, dat u daar de dumbells kunt op afstemmen. Wilt u gaan voor meer massa, dan zijn zwaardere dumbells verstandiger. Gaat u bijvoorbeeld trainen op uithoudingsvermorgen? Dan kunnen lichte dumbells wellicht van toepassing zijn. Uiteraard zijn dumbells voor vele sporten een toevoeging, gezien kracht, conditie en uithoudingversmogen altijd een erg belangrijk aspect blijven.Over de Auteur

Ik schrijf regelmatig over trainen, voeding en fitness.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo