FB pix Roland Garros Tickets 2016 - Artikelpost

Roland Garros Tickets 2016

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1098 | Aantal woorden: 344 | Datum: | 0 commentaar

Eind mei en begin juni geldt Parijs voor twee weken als de tennisstad van de wereld. Dan vindt namelijk het Grand Slam toernooi Roland Garros plaats in de Franse hoofdstad. Op de gravelbanen in Parijs komt dan de gehele wereldtop in actie. Altijd al eens de wereldtoppers in actie willen zien dan kun je nu alvast Roland garros tickets bestellen voor dit Grand Slam Toernooi. In de voorgaande jaren heerste de Spaanse gravelkoning Rafael Nadal, maar in 2015 werd de Spanjaard van zijn troon gestoten door de Zwitser Stanislaw Wawrinka. Zelf werd Nadal uitgeschakeld in de kwartfinales door Novak Djokovic, die later de finale wist te bereiken. In die finale moest de Serviër uiteindelijk het onderspit delven tegen de ijzersterk spelende Wawrinka. Bij de vrouwen was het wederom Serena Williams die een overwinning kon toevoegen aan haar toch al indrukwekkende palmares. In een spannende finale bleek ze te sterk voor de Tsjechische Lucie Safarova.

Rolland Garros in 2016

Roland Garros is een toernooi waar de echte gravelspecialisten vaak komen boven drijven. Spelers die van de lange rally's houden kunnen vaak goed uit de voeten op deze ondergrond en vaak zijn er dan ook langere partijen te aanschouwen dan op de andere Grand Slams. In 2016 zal Nadal zijn titel willen terugpakken en zo voor de tiende keer op de hoogste trede willen staan. De vraag is of de Spanjaard het nog in zich heeft of dat zijn lichaam teveel tegenstribbelt. Serena Williams heeft nog een aantal Grand Slams nodig om recordhouder te worden bij de dames. Roland Garros 2016 belooft nu dan ook al een boeiend toernooi te worden dus bestel snel je tickets om niets van dit spektakel te hoeven missen.Over de Auteur

Bij Tennisreis.nl kunt u terecht voor leuke sportieve tennisvakanties. Daarbij kunt u kiezen uit prachtige tennisreizen naar verschillende locaties in Nederland of in het buitenland.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo