Shaolin Kungfu Zwolle ook voor u! - Artikelpost

Shaolin Kungfu Zwolle ook voor u!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 192 | Aantal woorden: 457 | Datum: | 0 commentaar

Een nieuwe sportschool komt eraan. Na deze grimmige Corona tijd vol maatregelen is Zwolle toe aan iets nieuws en dit gaat gebeuren. Sifu Douwe ter Horst gaat een Shaolin Kungfu school openen in Zwolle. De grote openingsavond is op 31 augustus 2020 vanaf 19:00 tot 21:00 in de avond.

 

Een prachtig initiatief van Douwe ter Horst om een school voor de Chinese cultuur en vechtsport te openen in Zwolle. Het Kung Fu is door series en films veelvuldig gebruikt en naar de voorgrond gebracht waardoor de meeste mensen er wel van gehoord hebben. Zo bekend als Kung Fu werd door Bruce Lee, Jet Li en de vele series en films, zo onbekend is het nog steeds voor velen om het zelf te beoefenen.

 

Kungfu heb je in heel veel stijlen en uitvoeringen zo zijn er zuidelijke stijlen en de noordelijke Chinese stijlen, maar ook daarbuiten vele variaties.  Je hebt stijlen als Hung Gar Kung Fu, Wing Chun Kung Fu, Kung Fu Toa, Choi Li Fut, Pack Mee Pai, Shaolin Kung Fu en nog vele anderen. Douwe ter Horst gaat lesgeven in het Henan Song Shan Shaolin Kung Fu wat door de beroemde Shaolin Monniken ontwikkeld is.

 

Shaolin Kung Fu is begonnen met Bodhidharma,, een monnik die van India naar China reiste en zag dat de monniken van de Shaolin Tempel enorm verzwakt waren. Hij ontwikkelde wat basis oefeningen en het krachtige Shaolin Kung Fu was geboren en werd door ontwikkeld. De Shaolin Tempel wasr dit allemaal ontstaan is ligt in een dal wat vroeger een geheime.plek was. De Shaolin Tempel bestaat nog steeds en wordt jaarlijks door vele toeristen bezocht.

 

Shaolin Kungfu Zwolle "The Way of Shaolin" zal de Shaolin Vechtsporten in de breedste zin onderwijzen. Instructeur Douwe ter Horst heeft een rijkserkende opleiding tot LMA Lerasr Martial Arts gedaan bij de Federatie Oosterse Gevechtskunsten de FOG en vond het tijd om zijn passie te delen. Wat kunt u verwachten in de beoefening van Shaolin Kung Fu? U zal les krijgen in: Shaolin gewapende en ongewapende stijlen, Shaolin zelfverdediging, Shaolin Sanda Chinees kickboksen, Grondvechten maar ook Chen stijl Tai Chi en Qi Gong.

 

Heeft u interesse en wilt u genieten van de gratis demonstraties en workshops op de openingsavond op 31 augustus 2020 in de gymzaal aan de Westerlaan 22, 8011 CC Zwolle dan kunt u bellen met: 06-22410167 of een email sturen naar: kungfu.zwolle@gmail.comOver de Auteur

Douwe ter Horst is een Rijkserkend Leraar Martial Arts van de Federatie Oosterse Gevechtskunsten en beoefend Shaolin Kung Fu. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[344 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[93 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo