Sportief fietsen voor beginners - Artikel Post - Artikel Marketing

Sportief fietsen voor beginners

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: infomode
Gezien: 460 | Aantal woorden: 378 | Datum: Fri, 23 May 2014 | 0 commentaar

Wil je beginnen met sportief fietsen? Bouw het rustig op want anders houdt u het niet vol. Als beginnend fietser heeft u het lekker gemakkelijk. Ook al traint u nog zo langzaam of kort het heeft altijd een positief effect op uw conditie. Doe het daarom de eerste twee maanden gewoon rustig aan, ook om blessures te voorkomen.Omdat uw conditie behoorlijk vooruit gaat, fietst u na een aantal maanden sowieso een stuk harder dan tijdens de eerste weken.

Het doel van de rustige opbouw is om uzelf niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal voor te bereiden op vele jaren van fietsplezier. Gewoon lekker sporten staat in het begin voorop.Vooral beginnende ouderen mogen niet teveel van zichzelf eisen. Neem geen risico, vooral als u een lange tijd niet gesport hebt.Bouw uw fietsschema geleidelijk op. Op deze wijze mindert u de kans op blessures en overbelasting. En ook voor uw motivatie is het beter om regelmatig een kleine stap vooruit te doen dan af en toe een grote stap.

Het beste kunt u al uw trainingen opschrijven in een trainingslogboek, zodat u over een langere periode een overzicht heeft van wat goed en fout is gegaan. Leer ook te luisteren naar je lichaam en doe wat met de signalen die je lichaam geeft. Als u last krijgt van bepaalde lichaamsdelen, ga hier dan mee naar de huisarts, en wacht even met het fietsen.

Fietsen is in alle opzichten goed voor uw gezondheid, of u nu fanatiek gaat wielrennen of iedere week een toer maakt met de elektrische fiets (betaalbare elektrische fietsen vindt u bij Matrabike). Fietsen verbetert uw conditie en heeft positief effect op uw lichaam. Wil je nog gezonder worden, pas dan bijvoorbeeld ook uw eetgewoontes aan. Eet iedere dag minimaal 200 gram groente en 2 stuks fruit. En zorg voor een goede verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten. Een eenvoudige manier om door fietsen en gezonde voeding een gezonde levensstijl er op na te houden!Over de Auteur

Infoman schrijft informationele artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo