Sportprijzen voor jong en oud - Artikelpost

Sportprijzen voor jong en oud

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 276 | Aantal woorden: 671 | Datum: | 0 commentaar

Organiseer je binnenkort een toernooi of een sportdag? Je wilt de deelnemers niet met legen handen naar huis sturen. Je wilt je juist belonen voor hun inzet en prestatie met een passend prijs of cadeau. Je kan kiezen uit leuke bekers, medailles, medailles en kampioenschalen. Maar welke sportprijzen passen het beste bij jouw wedstrijd of toernooi.

Sportprijzen staan voor waardering

Tijdens een toernooi is het gebruikelijk om de kampioenen te huldigen met een bijbehorende prijs. Met het uitreiken van sportprijzen beloon je niet alleen de winnaars voor hun prestatie, maar ook voor hun inzet.
Het ontvangen van een prijs is en blijft iets bijzonders, vaak met een blijvende betekenis. Zo kan een sportman of vrouw bij het zien van een sportprijs herinneringen ophalen aan een uniek evenement. Het behalen van een sportprijs is een permanent bewijs van zijn of haar prestatie.
Organiseert je een toernooi of wedstrijd waar het deelnemen belangrijker is dan het winnen? Dan zijn er ook leuke prijzen en alternatieven die voor iedereen leuk zijn om te ontvangen. Deze bespreken we later in het artikel.

Voor elk toernooi is er een passende prijs

Voor elke sport is er wel een passende prijs die je kan uitdelen. Maar welke soort prijs past het beste bij jouw wedstrijd of toernooi? De meest voorkomende prijzen zijn bekers en medailles. Maar welke kies je voor jouw toernooi?

Voor de winnaars

Bekkers worden vaak uitgedeeld op het voetbalveld. Je wilt de winnende deelnemers niet naar huis sturen met een standaardbeker. Besteed wat meer aandacht aan de keuze van de beker. Je kan ervoor kiezen om de bekers te voorzien van een embleem die de tak van de sport weergeeft.
Bekers zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Je kan ervoor kiezen om een grote beker te gebruiken als hoofdprijs. Kleine en middelgrote bekers daarentegen worden veel gebruikt als prijs voor een individu.

Medailles zijn voor iedereen

Medailles daarentegen worden veel gebruikt bij sporten zoals schaatsen, of dansen. Zeg nu zelf, wat is er nu leuker dan het bekent maken van de winnaar met een medaille? Een gouden medaille wordt gebruikt voor de eerste plaats, zilver voor de tweede plaatse en ten sloten brons voor de derde plaats.
Je kan er ook voor kiezen om een tinnen medailles uit te delen aan de overige deelnemers. Zo hebben zij ook een blijvende herinnering, ongeacht of ze gewonnen hebben of niet.

Een blijvende herinnering voor iedereen

Op zoek naar leuke sportprijzen voor elke deelnemer? Dan ben je bij HSA-shop.nl aan het goede adres. Naast een groot assortiment aan beker en medailles vind je hier ook alternatieve sportprijzen. Leuk voor iedereen! Hieronder drie van onze favoriete kleine prijsjes:

  • Speldjes: Geeft de deelnemers een mooi speldje met het sportlogo van het evenement of toernooi.
  • Etui: deze prijzen bevatten een medaille aan de binnen kant van het etui. Je kan hier het logo en de naam van het toernooi in verwerken.
  • Sleutelhangers: Op zoek naar een meer gangbaardere optie? Wat dacht je van een leuke sleutelhanger. Deze zien er niet allen mooi uit, maar zijn ook nog een leuk om te gebruiken.

De beste sportprijzen vind je bij HSA

Bij HSA-shop.nl hebben ze een groot assortiment sportprijzen voor elk evenement of toernooi. Of je nu opzoek bent naar een glazen trofee, beker of een herinneringsmedaille voor alle deelnemers. Bij de HSA-shop.nl slag je gegarandeerd. Opzoek naar iets unieks? Laat dan de prijzen graferen of bekijk het door HSA zelfontworpen designs.

Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo