FB pix Sportprijzen voor voetbal - Artikelpost

Sportprijzen voor voetbal

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1644 | Aantal woorden: 439 | Datum: | 0 commentaar

Voetbal is de meest gespeelde sport in Nederland en dat is niet voor niets. Het is een sport die velen samenbrengt en zorgt ervoor dat mensen leren spelen in een team. Het is natuurlijk niet voor niets dat bijvoorbeeld het wereldkampioenschap voetbal zo speciaal is. Elke vier jaar is ons land weer één, in plaats van allerlei verschillende mensen. Een prachtig moment. Ook bij amateurvoetbal komen bijzondere momenten voor die gekoesterd moeten worden. Dit is mogelijk met mooie sportprijzen. Natuurlijk hoeft een club geen kampioen te zijn om een prijs te mogen ontvangen. Het kan ook zijn dat de club het fantastisch heeft gedaan of dat de herinnering van dat moment zo belangrijk is. Dan kun je kiezen voor een mooie sportprijs voor het voetbal. 

De meest bekende hiervoor is een medaille. Deze worden gemaakt voor de nummer één, twee en drie en zijn daarom ook verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en brons. Natuurlijk kan er voor de nummer één ook een beker worden gemaakt. Er kan zelf gekozen worden wat er op de medaille komt te staan. Een voorbeeld is een man die de bal schopt. Hierbij kan een tekst worden gezet van bijvoorbeeld de derde plaats voor het voetbalteam. Eigenlijk heel simpel om het te laten maken, terwijl u toch kunt rekenen op goede kwaliteit en iets dat echt bijzonder is.

Een sportbeeld is nog meer bijzonder dan een medaille of beker, omdat het vrijwel niet voorkomt. Bovendien is een sportbeeld niet perse voor het winnende team. Er kan ook een sportbeeld worden gegeven als het team tien jaar bestaat of het beeld kan worden gegeven aan de beste speler van het seizoen. U kunt zelf iets bedenken qua gelegenheid en ook het sportbeeld kan weer persoonlijk worden gemaakt door tekst.

Natuurlijk mag de wisselbeker niet ontbreken bij het voetbal en ook deze kan worden gemaakt. Hierbij kiest u zelf wat voor plaatje de wisselbeker precies heeft en natuurlijk bepaalt u ook welke tekst erop te staan komt. Denk daarbij aan 'eerste plaats!'.


Over de Auteur

Verschillende soorten sportprijzen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo