FB pix Trainen met supplementen - Artikelpost

Trainen met supplementen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 983 | Aantal woorden: 558 | Datum: | 0 commentaar

Als je regelmatig naar de sportschool gaat om spieren te kweken ben je er wellicht achter gekomen dat het niet zo snel gaat als dat je van te voren dacht. Gelukkig zijn er verschillende supplementen te koop die jou kunnen helpen om je doel te bereiken. Helaas is er zo’n groot aanbod van voeding supplementen waardoor het voor beginnelingen lastig te kiezen is. Want welk voeding supplement doet nu echt wat het beloofd en welke is nou pure geld verspilling. In dit artikel behandel ik twee voeding supplementen die zeker het geld waard zijn.

Trainen met Whey perfection

Als je regelmatig traint om spieren op te bouwen weet je waarschijnlijk wel hoe belangrijk het is om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Om dit allemaal uit je dagelijkse voeding te halen is nog een hele klus, je zult namelijk veel meer moeten gaan eten. Als je dit niet lukt om wat voor een reden dan ook dan is whey perfection de ideale oplossing. Whey perfection is namelijk een eiwitpoeder, het zijn eiwitten in poeder vorm. Zo kun jij gemakkelijk in een shake een flinke dosis eiwitten binnen krijgen. Whey perfection is te verkrijgen in verschillende smaken waardoor het nog lekker is ook.

Trainen met No Xplode

Een ander supplement wat zeker de moeite waard is is het poedertje no xplode. No xplode valt onder de categorie pre workouts. Dit betekend dat je het voor je training moet innemen. De supplement geeft jou tijdens het trainen meer energie en de mogelijkheid om het langer vol te houden. Hierdoor is het ideaal voor mensen die een duwtje in de rug nodig hebben. Ook is dit supplement ideaal om plateaus te door breken.

Tot slot

Voeding supplementen zijn super handig, maar ze doen het werk niet voor jou. Als je gaat trainen met supplementen zal je nog steeds hard moeten trainen en goed op je voeding letten pas dan zal het zijn vruchten af werpen.

 Over de Auteur

Ik sport al jaren lang en heb verschillende voeding supplementen gebruikt. De supplementen die mij het meest zijn bevallen heb ik in dit artikel beschreven om de (beginnende) sporter verder te helpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo