FB pix Voetbalvrouwen - Artikelpost

Voetbalvrouwen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2686 | Aantal woorden: 396 | Datum: | 0 commentaar

De term voetbalvrouwen is een begrip, gek genoeg. Want wat is er gebeurd dat de vrouwen genoemd worden naar het beroep van hun man? Je zegt toch ook geen loodgieter vrouw bijvoorbeeld. Maar goed, ergens hebben we bedacht dat de echtgenotes van voetballers voetbalvrouwen heten, terwijl het overgrote deel van deze dames zeer succesvolle eigen carrières hebben.

Niet zelden betreft het modellen, actrices, zangeressen of presentatrices. Dat is vaak juist de manier waarop de voetballers en hun vrouwen elkaar ontmoeten. Beiden beroemd en dus verkeren ze in dezelfde kringen. De beroemdste voetbalvrouwen zijn toch wel Victoria Beckham, Spice Girl toen ze haar David ontmoette. Yolanthe Sneijder Cabau, actrice en presentatrice toen ze Wesley tegen het lijf liep en Sylvie Meis, hoewel die laatste technisch gezien geen voetbalvrouw meer is.

Het imago van de gemiddelde voetbalvrouw is niet zo best, termen als oppervlakkig en golddigger zijn niet van de lucht. Maar de meeste dames zijn meer dan stijliconen alleen. Samenleven met een topsporter is alles behalve eenvoudig, alles staat in het teken van de wedstrijden en daarmee verbonden training- en speelschema’s. Meer dan eens moet er geëmigreerd worden ten behoeve van de baan van manlief. Daar mag dan best een leuke tas en goed gevulde kledingkast tegenover staan.

Mocht jouw interesse in voetbal verder reiken dan alleen de vrouwen, dan vindt je het wellicht leuk om zelf een potje voetbal te spelen. Dit kan op www.voetbalspelletjesonline.nl. Op deze website tref je talloze spellen aan met verschillende uitgangspunten. Zo kun je het nemen van penalty’s oefenen of zelf virtueel in het doel gaan staan in een poging de pingels te stoppen. Je kunt als je wilt zelfs hele toernooien spelen tegen de landen van jouw keuze. Maar ook zoiets ‘eenvoudigs’ als strandbal hooghouden behoort tot de mogelijkheden. Dus of je nu voetbalvrouw bent of niet, je bent meer dan welkom op www.voetbalspelletjesonline.nl.Over de Auteur

Ik ben Karin en ik vind het erg leuk om artikelen te schrijven over van alles en nog wat.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo