Wat moet je allemaal weten over supplementen? - Artikel Post - Artikel Marketing

Wat moet je allemaal weten over supplementen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 459 | Aantal woorden: 397 | Datum: | 0 commentaar

Supplementen,  vooral gebruikt door (top)sporters en oudere mensen. Bekende voor sporters zijn eiwit, pre- en post workout, creatine Vitamine en nog vele meer supplementen. Maar wat moet je nou allemaal weten over de supplementen?

Supplementen zijn erg handig om voedingsstoffen binnen te krijgen die anders worden gemist, maar het moet zeker niet worden gezien als een vervanger van natuurlijke voeddingmiddelen. Ze hebben niet dezelfde voordelen als natuurlijke voedingsmiddelen en moeten daarom dus als toevoeging worden gezien.

Supplementen hebben niet zo hoge voedingswaarde als natuurlijke voedingsmiddelen, zo zitten er in Vitamine C supplementen niet alle voedingsstoffen die er bijvoorbeeld in een sinaasappel zit. Daarom moet het dus zeker niet als een vervanger worden gezien.

Zo bevatten supplementen ook niet de essentiële voedingsvezels die natuurlijke voedingsmiddelen wel bevatten en natuurlijke voedingsmiddelen bevatten ook andere voedingsstoffen die belangrijk zijn voor een goede gezondheid, deze bevatten supplementen dus niet.

De bijdrage van supplementen

Maar supplementen kunnen wel duidelijk goed bijdragen aan een goede gezondheid. Het maakt het halen van bepaalde doelstellingen makkelijker. Ook helpen veel supplementen bij het afvallen en een goed dieet. Zo zijn er bijvoorbeeld fatburners die het afvallen het een stuk makkelijker maken.  Ook voor mensen die gemiddeld weinig aan vitamines binnen krijgen zijn vitamine supplementen erg handig.

Afhankelijk van welk doel je wilt behalen zijn er supplementen. Zo zijn er vitaminen die ervoor zorgen dat je gezonder kunt leven, maar ook bijvoorbeeld supplementen die ervoor zorgen dat je beter kunt herstellen na je training of spiergroei zullen stimuleren.

Belangrijk bij het kopen van supplementen is om je goed te informeren wat er allemaal in hoort te zitten, er zijn tegenwoordig namelijke talloze ingrediënten en stoffen waar een mens niet bepaald vrolijk van wordt. Informeer je dus goed en kijk wat de ingrediënten in houden, zodat je er van verzekerd bent dat je geen rare stoffen in je lichaam krijgt.Over de Auteur

Ik schrijf regelmatig over voeding, gezondheid, sport en meer.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[169 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo