Zo word je topfit voor aankomende zomer - Artikelpost

Zo word je topfit voor aankomende zomer

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 168 | Aantal woorden: 1044 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer de zomer er weer aan komt wordt het tijd om de sportschool in te duiken. Voor sommige mensen is dat voldoende om helemaal fit te worden voor de zomer. De zwemkleding kan weer aan en de winter kilootjes worden er weer afgetraind. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden om weer fit te worden voor de zomer. Laten we onze tips delen. 

Gezond eten 

Het is de basis van afvallen: meer bewegen en beter eten. Het is vaak wel moeilijk. Waar moet je precies voor kiezen? We helpen je graag op weg. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een koolhydraatarm dieet te volgen. Doordat het lichaam geen suikers meer krijgt worden automatisch de vetten verbrand. Veel mensen zweren hierbij. Het is een goede manier om gewicht te verliezen. Er zijn vele verschillende soorten diëten welke hier gebruik van maken. Denk aan het Dr.Frank dieet en ook het Paleo dieet. Het is vaak geen dieet, maar een lifestyle. Mensen gaan helemaal over op een andere leefstijl. 

Pillen en shakes? 
Het is ook mogelijk om gebruik te maken van speciale pillen en shakes. Kijk dan wel goed hoe het werkt en ook of het werkt. Vaak hebben pillen een goede verkoop pagina en is de werking niet helemaal duidelijk. Weet dat het belangrijk is om succesverhalen te horen en zien buiten de marketing van het bedrijf. Ook bij shakes is dit het geval. 

Aanvullende supplementen 

Het is goed om naast een dieet ook aanvullende supplementen te nemen. Creatine van Muscle Concepts bijvoorbeeld. Ook kun je kiezen voor multi vitamines en mineralen. Ze zorgen voor de juiste afstemming in het lichaam om het vet af te voeren. 

Water drinken 

Het is iets wat bekend is: water drinken. Iedereen adviseert om minimaal twee liter water te drinken iedere dag. Het moet in onze ogen echter net iets anders zijn. Het is belangrijk om per kilo lichaamsgewicht 0,035 liter water te drinken. Wanneer je dus 100 kilo weegt moet je drieëneenhalve liter water drinken. Voor de meeste mensen die willen afvallen is het dus belangrijk om meer te drinken dan twee liter water. 

Elke dag bewegen 

Het advies is om iedere dag minimaal een half uur te bewegen. Start hiermee. Het hoeft niet per se hardlopen of wielrennen te zijn. Het kan simpelweg een wandeling zijn. Parkeer de auto wat verder weg van je werk en loop een stukje naar het werk. In het begin kan het vreemd aanvoelen. Uiteindelijk zal je er volop van houden. Zelfs als het hard regent geniet je ervan. Het lichaam gaat eraan wennen. 

Bouw het op


Het brengt ons ook op het punt dat je niet voluit moet starten met sporten. Het is belangrijk om gewoon rustig te starten. Begin in je eigen tempo. Bouw vervolgens iedere week het tempo of de duur van het sporten wat verder op. Uiteindelijk zul je versteld staan van wat je allemaal kunt. Het is goed om zo een topconditie op te bouwen en een geweldig lichaam.

Over de Auteur

Maartje van SEO-ondersteuning beantwoordt belangrijke lezersvragen. In dit artikel lees je hoe je topfit wordt voor aankomende zomer.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo