FB pix 3 tips om efficiënter domotica te installeren - Artikelpost

3 tips om efficiënter domotica te installeren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1386 | Aantal woorden: 421 | Datum: | 0 commentaar

U als installateur bent dagelijks bezig met het ontwerpen en plaatsen van domotica en elektrische installaties. De vraag van de consument is door de jaren heen sterk verandert. De consument verwacht veel meer van zijn installateur. Maar hoe kan u als installateur efficiënter werken? 

Wij geven u 3 nuttige tips:

Projectmatig werken:
Als installateur bent u bezig met verschillende projecten, die u tot een goed einde wil brengen. Voor ieder project efficiënt te kunnen uitvoeren is een goede planning noodzakelijk. Beschrijf duidelijk voor elk project wat je moet doen en tegen wanneer dit af moet zijn. Op deze manier weet je steeds wat er nog moet gebeuren en kan je nieuwe projecten op een juiste wijze in het drukke schema inplannen.

Innovatie is geen keuze maar een noodzaak!


De consument wordt steeds kieskeuriger en weet goed wat hij in zijn woning wil. Consumenten willen nieuwe technologieën in hun woning laten integreren. U als installateur doet uw best een concept samen te stellen in functie van de klant zijn eisen. Geef de klant advies en doe zelf een voorstel naar innovaties toe. Op deze manier kan u zich onderscheiden tegenover concullega´ s. Laat u bijstaan door specialisten bij het integreren van nieuwe technologieën waarmee u geen ervaring heeft. Op deze wijze kan u zich focussen op uw kernactiviteiten. 

Concentreer u op uw kernactiviteiten.


Als installateur bent u niet enkel bezig met u kernactiviteit het installeren maar ook met randactiviteiten zoals administratie, het uittekenen van schema´s, programmeren van domotica systemen, ... . Al deze randactiviteiten vragen veel tijd waardoor er minder tijd vrijkomt voor de installatie van elektrische installaties. Om efficiënter te kunnen werken is het uitbesteden van enkele non-core activiteiten in vele gevallen de juiste oplossing. IDGS kan u hierbij helpen door het uittekenen van uw eendraadschema´s. Ook voor de programmatie van domotica systemen kunnen wij u van dienst zijn.

Over de Auteur

Idgs is een jong bedrijf dat zich bezig houd met domotica advies en ondersteuning. Bij ons kan elke elektro installateur terecht voor het juiste advies en ondersteuning. Onze passie is domotica wij zijn dan ook gespecialiseerd in de programmatie van domotica systemen en het uittekenen van domotica schema's.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo