3D printen uitproberen - Artikel Post - Artikel Marketing

3D printen uitproberen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Thegen
Gezien: 429 | Aantal woorden: 403 | Datum: Wed, 30 Oct 2013 | 0 commentaar

Als je de 3D printservice nog niet kent dan willen wij je hier graag kennis mee laten maken. Met de printservice kun je nu zelf een ontwerp in 3D laten uitprinten, zo maak je meteen kennis met de nieuwe manier van printen. Dus geen papiertje wat uit de printer rolt maar een echt object! Hoe gaat dit nu in zijn werk zul je je misschien afvragen. Het is heel simpel, je stuurt een ontwerp naar 3dprinterstore en deze zullen je ontwerp gaan uitprinten en naar je toesturen. Nu kunnen wij ons voorstellen dat niet iedereen goed is in het ontwerpen van 3D-modellen. Dit is echter geen probleem, je kunt ook simpel een 3D ontwerp van internet gaan downloaden en deze doorgeven. Voor je het weet heb je een fraai ontwerp van een gedetailleerd kasteel in handen of een stijlvolle armband. Eigenlijk is alles mogelijk en printbaar. De kosten vallen ook mee en al voor enkele tientjes heb je al een object wat in 3D geprint is. Zo kun je alvast kennis maken met de nieuwe rage van dit moment en dat is het printen in 3D. Nu lijkt het allemaal nog toekomstmuziek maar het lijkt erop dat we over een aantal jaren allemaal een 3D printer thuis hebben staan.

Hoe werkt de printservice nu precies?

De printservice werkt erg eenvoudig. Op de pagina van 3dprinterstore kun je een ontwerp insturen, daarna geef je de gewenste kleur van het object aan en als je een voorkeur voor het materiaal hebt waaruit het geprint moet worden dan kun je dit ook opgeven. Je zult dan vanzelf een prijsopgave in je mailbox ontvangen en als deze akkoord is dan kun je het binnen enkele dagen gaan afhalen of thuis ontvangen. Je kunt dus nu elk ontwerp laten printen en zo je woonkamer opfleuren met iets leuks wat jezelf ontworpen hebt. Als je kinderen hebt zou je bijvoorbeeld iets leuks kunnen laten printen voor hen. Alles is mogelijk en de enige belemmering is je fantasie en creativiteit. Maak ook kennis met 3D printen en probeer de printservice eens uit.Over de Auteur

Ik schrijf graag over opvallende zaken of zaken die interessant zijn voor andere lezers. Dit kan eigenlijk over van alles gaan, van technologie tot financieel en van recent nieuws tot achtergrondverhalen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo