Airbags

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: bvvught
Gezien: 296 | Aantal woorden: 427 | Datum: Fri, 18 Sep 2015 | 0 commentaar

Airbags

Als u een airbag voor uw auto nodig hebt dan is Airbagbank hét adres waar u alle airbags en airbagonderdelen zal vinden voor nagenoeg alle merken auto's. Airbagbank.eu is gespecialiseerd in allerlei airbagsytemen. Wij bieden u de snelste oplossing die kostenbesparend voor u is. Naast het leveren van airbags, dashboards en andere onderdelen bieden wij u ook specifieke technische ondersteuning. Bij airbagstoringen helpen wij u bij het resetten en/of repareren van de airbagmodules.

kostenbesprarend

Bij Airbagbank bent u verzekerd dat de gebruikte airbags goed functioneren. Alle bags worden als eerste getest op een testbank. Het testen gebeurt op dezelfde manier zoals OEM's dat doen. Een bag met een certificaat is zo goed als nieuw en kost daardoor veel minder dan een nieuwe airbag. Daarnaast kunnen wij u garanderen dat de airbags niet gestolen zijn, wij weten altijd de herkomst van de bags.

Airbag vervangen

Moet de airbag vervangen worden? Dan heeft u natuurlijk ten eerste de juiste airbags nodig. Wij hebben voor vrijwel elk merk de juiste onderdelen. Of u nu voor uw BMW ,Opel of VW uw airbags of andere onderdelen moet vervangen: bij de Airbagbank vindt u alles onder één dak. Altijd met maar één aanspreekpunt. U wilt natuurlijk uw airbags zo snel en goed mogelijk vervangen hebben. Het begint bij het verkrijgen van de juiste onderdelen. Maar welke airbags passen in uw auto? Neemt u gerust contact met ons op als u twijfelt welke airbag geschikt is. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig advies geven, zodat u verzekerd bent van de juiste airbags. Wij kunnen ook voor vrijwel alle merken en modellen passende airbagstekkers leveren. In bepaalde gevallen is een storing in de stekker de oorzaak van airbag problemen. Het vervangen van uw de stekkers kan daarom een goedkope oplossing zijn.

Eerste hulp bij airbagstoringen

Wij zijn experts op het gebied van airbagstoringen. Bij ons is het mogelijk om complete airbagsystemen uit te lezen. Hierdoor kan de storing snel opgelost worden en wordt alles direct hersteld zodat u weer veilig de weg op kan. Voor al uw airbag problemen of andere vragen neemt u gerust contact met ons op. Wilt u graag een storing laten verhelpen? Vul dan het storingsformulier in.Over de Auteur

Bas van Vught

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[189 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[100 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[82 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[62 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo