FB pix Alles in één pakketten populair in Nederland - Artikelpost

Alles in één pakketten populair in Nederland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1237 | Aantal woorden: 583 | Datum: | 0 commentaar

In Nederland zijn de alles in één pakket razend populair, bijna elk huishouden heeft wel een alles in één pakket. Jaren geleden was dit volkomen anders, toen had iedereen nog afzonderlijke abonnementen bij verschillende providers. De voordelen van een alles in één pakket worden volmondig elke keer opnieuw aangehaald, mensen moeten en zullen een alles in één pakket afsluiten. Toch heeft ieder voordeel ook zijn nadeel en dat vergeten heel veel mensen. Want als je eenmaal een alles in één pakket hebt afgesloten kom je er natuurlijk niet meer zo snel onderuit. Tenzij er een netwerkbeheerder in je postcode gebied besluit om je provider van de kabel te gooien waardoor je wel op zoek moet naar een nieuw abonnement voor bellen, internetten en televisie. Dit lijkt onmogelijk maar niets is minder waar in het oosten van het land heeft Cogas Ziggo van de kabel gegooid waardoor tevreden klanten van Ziggo halsoverkop een nieuwe provider moesten kiezen of min of meer opgedwongen kregen met Caiyway, een nieuwe speler op de markt van alles in één pakketten. Voor meer inforamtie, kijk dan op deze website!

Sluit juist geen alles in één pakket af

Deze blog is gemaakt omdat iedereen het over een alles in één pakket heeft maar niet goed nadenkt over de mogelijke gevolgen van een dergelijk pakket. Want als je een alles omvattend pakket afsluit teken je een contract voor een bepaalde tijd bij de provider en zolang als het contract loopt kun je niet zomaar één, twee, drie overstappen naar een andere alles-in-1 aanbieder. Overstappen naar een provider die een alles in één pakket aanbiedt is een fluitje van een cent, maar om er weer van af te komen is veel lastiger dan je zal denken. Je krijgt telkens de vraag waar het fout is gegaan en waarom je het abonnement opzegt. Vergeet vooral niet om de apparatuur terug te sturen die je in bruikleen hebt want je krijgt zo een dikke vette rekening op je deurmat.

Verder is het zo dat je altijd bij jezelf moet nagaan of je wel een alles in één pakket nodig bent. Voldoet een alles in één pakket aan alle wensen die je hebt. In het pakket zit namelijk een telefonie, internet en televisie, heb je alle drie de diensten nodig? Tegenwoordig heeft bijna elke nuchtere Nederlander een mobiele telefoon of een ander apparaat waarmee gebeld kan worden. Is het dan noodzakelijk om telefonie te nemen? Het kan natuurlijk makkelijk zijn om ook bereikbaar te blijven op een vaste telefoonlijn. Maar als je telefonie niet nodig bent dan kun je er ook voor kiezen om een internet + televisie abonnement af te sluiten, je bent dan namelijk goedkoper uit dan wanneer je een alles in één pakket afsluit.

Dit kan een hele belangrijke en geldige reden zijn waarom je juist niet kiest voor een alles-in-1 pakket. Hier wordt niet goed over nagedacht, terwijl er enorm veel bespaard kan worden op de maandelijkse kosten als je deze zaken juiste goed overweegt.

 Over de Auteur

Shcrijft veel overl telecom en internet!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 1.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo