Barracuda Load Balancer - Artikel Post - Artikel Marketing

Barracuda Load Balancer

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: WeSecure
Gezien: 473 | Aantal woorden: 500 | Datum: Wed, 28 Aug 2013 | 0 commentaar

De Barracuda Load Balancer is een unieke hardware of virtuele gebaseerde appliance voor het optimaliseren van web-pagina's, applicaties en servers. De Barracuda Load Balancer van Barracuda Networks zorgt voor een efficiente verdeling van alle verzoeken van gebruikers en clients op de achterliggende servers. Tevens wordt de hoogste beschikbaarheid gegarandeerd van applicaties omdat de Barracuda Load Balancers hohe beschikbaarheid functies hebben zoals fail-over technieken.

Doet hetzelfde als dure Load Balancers, maar kosten 50% minder

De Barracuda Load Balancers doen vrijwel hetzelfde als de dure systemen, maar je betaalt hiebarracuda load balancing

Applicatie optimalisatie

De Barracuda Load Balancer is perfect geschikt voor het het optimaliseren van de performance van systemen en applicaties. Het zorgt voor een veel lagere load op serevers en netwerk systemen door SSL de decrypten (indien nodig en mogelijk). Tevens heeft de Barracuda functies in huis zoals caching, TCP pooling en compressie voor een nog snellere werkeing van systemene en appliacaties.

De Load Balancer regelt zelf het binnenkomende verkeer over de verschilenden server systemen en maakt gebruik van fail-over mechanismes voor optimale performance. Integrale zaken zoals Global Server Load Balancing maakt het mogelijk om over diverse locaties servers te verdelen. Door een intelligente vorm van routering zorgt de Barracuda voor maximale controle van appliacties en verkeer gebaseerd op de content, regio of soort gebruiker. Hierdoor krijgen de gebruikers maximale performance op basis van een aantal parameters.

Traffic Monitoring

Intelligente traffic monitoring functionaliteiten stellen de Barracuda Load Balancer in staat om het verkeer efficiënt te verdelen indiene r een hoge belasting ontstaat bij een specifieke applicaties of server (groep). de Barracuda controleert het verkeer en aan de hand daarvan zorgt hij voor een nieuwe en optimale verdeling van het netwerk verkeer zonder dat gebruikers daar iets van merken en met behoud van de sessies.

Global Load Balancing 

Voor maximale schaalbaarheid en hoge beschikbaarheid specifiek voor datacenters in verschillende landen of regio's, kan Barracuda Load Balancer worden ingezet om het netwerk en server verkeer te optimaliseren.

High Availability

Indien de Barracuda in HA configuratie wordt ingezet, kan deBarracuda Load Balancer de allerbeste beschikbaarheid leveren zoals vereist door moderne datacenters. Indien deze econfigureerd in HA (active/passive) zal de Barracuda Load Balancer uit zich zelf de configuraties tussen de systemen herstellen.Over de Auteur

Firewall en netwwerk specialist WeSecure in gespecialiseerd in Barracuda Networks load balancing oplossingen. Wij adviseren, leveren, implementeren en supporteren deze netwerk oplossingen bij vele organisaties in Nederland die zoeken naar de beste beschikbaarheid van applicaties en systemen.

netwerk beveiliging

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo