FB pix Auto beveiliging met een dashboard camera, een korte handleiding - Artikelpost

Auto beveiliging met een dashboard camera, een korte handleiding

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1505 | Aantal woorden: 521 | Datum: | 0 commentaar

Met de toenemende criminaliteit die we in we wereldwijd meemaken, hebben we producten nodig die ons kunnen helpen onze voertuigen ten alle tijden te beschermen tegen onheil, ongevallen en diefstallen. Een van de meest geschikt mogelijkheden die u hiertoe heeft is de zogenaamde dashcam. Deze auto camera vormen de ogen en oren als uw voertuig geparkeerd staat, of kan dienen als ooggetuige bij een ongeluk.

 

De mogelijke functies van een dashcam

 

Een dashcam heeft meestal een groothoeklens die 360 graden gedraaid kan worden. Een goede dashboard camera met kan opnemen in zeer hoge kwaliteit video en audio en met behulp van een microSD geheugenkaart is het tevens mogelijk urenlang te filmen. De apparaten kunnen zowel filmen als uw auto in beweging is of door de ingebouwde bewegingssensor tevens als uw voertuig geparkeerd staat. De G-sensor kan G-krachten krachten opnemen tijdens extreem remmen, accelereren of bij een ongeval. De meeste apparaten worden met speciale software geleverd die het afspelen, monteren, en verwijderen van de opnames zeer eenvoudig maken.

 

De voordelen van het gebruik van een dashboard camera

 

Er zijn verschillende voordelen bij het gebruik van een auto camera in Nederland. Het kan namelijk een video van de omringende gebeurtenissen of een landschap tijdens de autorit vastleggen. Het is ook nuttig bij een ongeval als de politie en de verzekering bewijs nodig heeft van hoe het ongeval gebeurde en welke partij het meest schuldige is. Bij verzekeringsclaims is het al helemaal een uitkomst. Indien u onschuldig bent voorkomt de dashboard camera dat uw verzekering uit moet keren en uw premie de komende jaren omhooggaat. Bij een aantal apparaten is het ook mogelijk details als de exacte locatie en de gereden snelheid te registreren. Dit gebeurt met behulp van de ingebouwde GPS-logger.

 

Een carcam is ook uitermate geschikt indien een ander persoon uw auto bestuurt. Na montage kunt u namelijk altijd zien of de bestuurder goed met uw voertuig is omgegaan. Alleen al het feit dat men weet dat men wordt gecontroleerd zorgt ervoor dat men veel voorzichtiger met uw auto omgaat. Het kopen van een dashcam is naast een ideale getuige dus ook zeer geschikt als preventief middel tegen roekeloosheid!

 

 

Ik raad u aan om goed op te letten indien u heeft besloten tot de aanschaf van een Er zijn namelijk zeer veel functies en mogelijkheden en ook de prijs kan sterk uiteenlopen. Voordeeldashcam heeft hier een zeer duidelijk overzicht van alles dat u moet weten over de dashcam. Tevens is het de goedkoopste leverancier in de Benelux en is het aanbod zeer uitgebreid. Naast de betaalbaarheid is de service ook nog eens zeer goed te noemen. Aarzel dus niet en neem eens een Over de Auteur

RAarts is een prijzenwinnende auteur die al jarenlang schrijft over de meest uiteenlopende zaken. In zijn bibliografie staan boeken, tijdschriften en columns in bekende bladen en kranten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo