FB pix Handige Fotoboek Maken Tips - Artikelpost

Handige Fotoboek Maken Tips

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1202 | Aantal woorden: 551 | Datum: | 0 commentaar

Geef uw foto's de juiste bestemming door een fotoboek maken online? Fotoboeken zijn een fantastische manier om de foto’s van je mooiste herinneringen te bewaren, maar het vergt wat werk om dit succesvol te doen, helemaal als het je eerste keer is. Hier zijn 6 tips die je kunnen helpen om een prachtig fotoboek te maken, zelfs als dit de eerste keer is.

1.) Kies een thema

Misschien heb je wel honderden foto’s op je computer opgeslagen die je heel graag allemaal uitgeprint wilt hebben, Neem de tijd om de foto’s te kiezen waarvan je een fotoboek wilt maken. Browse door de foto’s op je PC en kies een thema voor je fotoboek. Een thema voor je eerste boek is vrij makkelijk bijv.  bruiloften, verjaardagen en het eerste jaar van de baby.

2.) Verzamel de foto’s

Wanneer je een thema hebt gekozen voor je fotoboek, neem de tijd om alle toepasselijke foto’s in één map op je computer te zetten. Op deze manier blijft alles georganizeerd en ben je klaar om te gaan als het tijd is om de foto’s te uploaden naar de fotoboek maken aanbieder.

3.) Kies een Fotoboeken Aanbieder

Nu dat we een thema hebben en we weten welke foto’s we willen gebruiken, kies je een fotoboeken aanbieder. Net als met alles op het internet, zijn er massa’s fotoboek maken services waar je uit kunt kiezen. Weet je niet welke je moet kiezen? Vraag dan aan je vrienden wie zij gebruiken om hun fotoboeken online te maken. Check ook of er aanbiedingen of kortingen zijn, daar zou ik zeker gebruik van maken.

4.) Foto’s Rangschikken

Wees niet bang om creatief te zijn bij het invullen van de foto’s in je fotoboek. Het is belangrijk om één aandachtspunt te hebben per pagina. Als je een verhaal probeert te vertellen met je fotoboek, is het belangrijk om de foto’s van links naar rechts te rangschikken.

5.) Bewerk de Foto’s

Heb je een foto die fantastisch is maar die niet goed past bij de template van je fotoboek? Bewerk deze dan. De meeste fotoboek maken software stelt gebruikers in staat om meteen te bewerken, vergroten, verkleinen, bijsnijden of roteren. Maak hier zeker gebruik van

6.) Voeg Tekst Toe

Voeg datums toe aan een huwelijks fotoboek, of quotes bij een verjaardags boek. Door tekst toe te voegen in je fotoboek maak je mooie herinneringen nog mooier.

Door deze zes stappen te volgen wordt je eerste fotoboek zeker een succes.

Check mijn blog voor meer online fotoboek maken tips en leuke ideeen voor je fotoboek.Over de Auteur

Het digitale fotografie tijdperk heeft ervoor gezorgd dat de meesten van ons honderden foto’s nemen het hele jaar door. Jammer genoeg belanden de mooiste foto's vaak in een map op je PC waar je ze haast nooit bekijkt. Als jij ook je mooiste foto's in fotoboeken bewaren, dan vindt je hier goede fotoboek maken tips.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo