Nieuwe webshop Iris Camerabewaking - Artikelpost

Nieuwe webshop Iris Camerabewaking

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 283 | Aantal woorden: 393 | Datum: | 0 commentaar

Onze nieuwe webshop Iris Camerabewaking is online. Met onze webshop willen we professionele beveiligingscamera's op een gemakkelijke manier aanbieden bij bedrijven en huis eigenaren. De webshop is opgemaakt op een manier dat het gemakkelijk is om een camerabewaking product samen te stellen zonder veel know-how. Naast de vele professionele beveiligingscamera's zijn er ook handige aanvullende artikelen over bewakingscamera's en aanverwante producten. 

 

Onze online webshop bieden wij producten aan welke u zelf kunt installeren of laten installeren. Iris Camerabewaking is namelijk een onderdeel van V&S Beveiliging B.V. welke landelijk beveiliging producten installeert door geheel Nederland. Onze monteurs zijn gescreend en hebben allen een bewijs van betrouwbaarheid. Natuiurlijk zijn zij opgeleid (MBV diploma) welke wettelijk wordt erkend.

Met product video's kunt u bijna bij elk product het product ervaren. U kunt dus goed inschatten welke bewakingscamera bij uw situatie past. Naast de bewaking camera zijn er ook optionele producten te koop. Denkt u bijvoorbeeld aan muur beugels, voedingen, kabels maar ook een bewaking recorder voor opname. Wij hebben op maat geselecteerde camera bewaking pakketten samen gesteld voor verschillende situaties. Denk daar bv aan vandaalproof camera's en speciale nachtzicht camera's voor extra donkere situaties. (bv een tuin waar geen verlichting aanwezig is). De camera pakketten zijn gemakkelijk aan te passen naar eigen keuze. Zo kunt u kiezen voor aantal camera's, grootte van het opname geheugen, maar ook de lengte van bekabeling.
Naast de camerabewaking pakketten hebben wij ook stand alone bewakingscamera's met opname en software voor op uw PC of smartphone. Ideaal wanneer u maar 1 bewakingscamera hoeft. 

U kunt bij ons betalen met Ideal, contant bij afhalen en onder rembours. Wanneer u met Ideal betaald zijn er geen verzendkosten in geheel Nederland. Betalen bij montage met PIN behoort ook bij de optie.

 

Neem eens een kijkje in onze webshop. Opmerkingen kunt u plaatsen zodat wij verder kunnen werken aan een gebruiksvriendelijke webshop.

Over de Auteur

Sebastiaan Scholte eigenaar van technisch beveiligingsbedrijf V&S Beveiliging B.V.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[304 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo