FB pix Succes in de Benelux: Keuls scanbedrijf MEDIAFIX breidt uit dankzij nieuwe samenwerking met Kamera Express - Artikelpost

Succes in de Benelux: Keuls scanbedrijf MEDIAFIX breidt uit dankzij nieuwe samenwerking met Kamera Express

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 213 | Aantal woorden: 466 | Datum: | 0 commentaar

MEDIAFIX logo

 

MEDIAFIX wordt actief in de Benelux. Dankzij de samenwerking met Kamera Express kan het digitaliseringsbedrijf de digitalisering van analoge media vanaf nu in 24 winkels in Nederland, België en Luxemburg aanbieden. 

MEDIAFIX werd tien jaar geleden in het Duitse Keulen opgericht. In Duitsland is het bedrijf al sinds 2018 marktleider. Ondertussen heeft het al meer dan 160 miljoen foto's en filmminuten gedigitaliseerd en daarmee is MEDIAFIX nu ook Europees marktleider.

In de beginfase boodt MEDIAFIX zijn diensten alleen aan op de eigen Duitse website en in samenwerkende fotowinkels in Duitsland. Tot die diensten hoort het digitaliseren van dia’s, negatieven, videocassettes en smalfilms.

In 2019 breidde het bedrijf uit en ging voor het eerst over de grenzen. Eerst waren de andere Duitstalige landen aan de beurt. In Oostenrijk en Zwitserland werd telkens een fotowinkel als partner gezocht en gevonden, waar MEDIAFIX nu zijn diensten aanbiedt. Met de Benelux wordt voor het eerst in anderstalige landen gewerkt.

Keulen is dan ook niet ver van de Belgische en de Nederlandse grens verwijderd. Een uitbreiding naar de buurlanden was dus logisch, zegt directeur Hans-Günter Herrmann. “Ons hoofdkantoor in Keulen is niet ver van de grens. Bovendien zijn onze prijzen veel lager dan die van de Nederlandse en Belgische concurrentie. We zijn dus overtuigd dat we klanten in de Benelux van ons aanbod kunnen overtuigen.” Dat aanbod kunnen de klanten nu op de Nederlandstalige websites www.mediafix.nl en www.mediafix.be vinden.

Bovendien kunnen ze voor raad en daad bij Kamera Express terecht, Europa’s grootste foto- en videospecialist. Door de samenwerking kan MEDIAFIX zijn diensten nu ook in de winkels van Kamera Express aanbieden. Door de bijkomende 24 winkels in de Benelux heeft MEDIAFIX daarmee nu in totaal 51 afgiftepunten.
Christoph Kind en Hans-Günter Herrmann: De redders van herinneringen

Meer foto's voor gratis redactioneel gebruik: https://mediafix.nl/pers/logos-fotos/

 

Contactpersoon voor journalisten:

Rutger Gaumann
Online redactie
Tel.: +49 221 – 67 78 69 32
E-mail: presse@mediafix.de


Over de Auteur

Over MEDIAFIX

MEDIAFIX GmbH werd in oktober 2012 in Keulen opgericht door Hans-Günter Herrmann, Stefan Wickler en Christoph Kind. Het bedrijf digitaliseert alle soorten analoge media zoals foto's, negatieven, dia' s, video's, 8mm-films, geluidsbanden en muziekcassettes met een zelf ontwikkelde technologie. Daarmee overtuigt MEDIAFIX zowel particuliere als zakelijke klanten, zoals professionele fotografen, archieven en musea. Sinds 2019 breidt MEDIAFIX uit naar de buurlanden Oostenrijk, Zwitserland en de Benelux en is met een totaal volume van meer dan 160 miljoen gedigitaliseerde beelden en filmminuten Europees marktleider op het gebied van digitalisering. Naast het hoofdkantoor in Keulen met ongeveer 120 medewerkers is er een tweede kantoor in Dortmund en een internationaal netwerk van afgiftepunten. Op dit moment is MEDIAFIX aanwezig op meer dan 50 locaties – in Duitsland, Nederland, Luxemburg, België, Oostenrijk en Zwitserland. Het redden van emotioneel en historisch waardevolle herinneringen maakt deel uit van de missie van het bedrijf.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Silvercrest Negatiefscanner / Diascanner - Fotos en Dia's digitaliseren - Digitaal maken oude foto's
Silvercrest Negatiefscanner / Diascanner - Fotos en Dia's digitaliseren - Digitaal maken oude foto's

€ 59,99
Toon product

Silvercrest Negatiefscanner / Diascanner 2300 dpi - Fotos en Dia's digitaliseren met de Dia scanner / Negatief scanner - Scanner
Silvercrest Negatiefscanner / Diascanner 2300 dpi - Fotos en Dia's digitaliseren met de Dia scanner / Negatief scanner - Scanner

€ 59,99
Toon product

NicoBo Cassette Converter en Speler - Digitaliseren naar Computer/MP3/CD/USB - Casette Tape Omzetten
NicoBo Cassette Converter en Speler - Digitaliseren naar Computer/MP3/CD/USB - Casette Tape Omzetten

€ 34,95
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo