FB pix Veilig op vakantie - Artikelpost

Veilig op vakantie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 4705 | Aantal woorden: 400 | Datum: | 0 commentaar

De zomermaanden zijn weer begonnen en dus gaan veel mensen genieten van hun welverdiende vakantie naar het buitenland. Echter zijn er ook mensen die in deze maanden niet gaan genieten van de rust en ook vakantie nemen. Deze mensen maken namelijk gebruik van het feit dat veel huizen leeg staan in de zomermaanden, ik heb het hier over inbrekers die handig gebruik maken van het feit dat veel huizen leeg staan. Gelukkig zijn er enkele maatregelen die men kan nemen om er voor te zorgen dat inbrekers buiten de deur blijven. Van goede sloten tot aan een CCTV er zijn diverse stappen die men kan nemen voor het goed beveiligen van een huis.

De eerste stap die men uiteraard als eerste dient te nemen en welke ook het belangrijkste is, is uiteraard het aanschaffen van goede sloten op deuren en ramen. Wat veel mensen echter vaak vergeten is de ramen op de eerste en tweede verdieping, hier komen veel inbrekers gemakkelijk binnen. Zorg er verder voor dat uw huis er bewoond uit ziet, dit doet u met timers op uw verlichting en dat er geen gemakkelijke voorwerpen rondom het huis liggen die het inbreken vergemakkelijken. Wanneer men aanvullende maatregelen wil nemen kan men ook nog kiezen voor een alarm installatie waarmee men het huis stil kan beveiligen of voor een camerabewaking systeem. Met een bewakingscamera is het mogelijk om uw huis vanaf afstand in de gaten te houden of om eventuele dieven gemakkelijk te herkennen op de bewakingsbeelden die men achteraf kan bekijken.

 

Wanneer men alle bovenstaande maatregelen uitvoert is het natuurlijk nog niet 100 procent zeker dat inbrekers uw huis links laten liggen, echter schrikt het de meeste inbrekers wel af en zorgt u er voor dat de pakkans enorm vergroot wordt doordat de inbreker gemakkelijk herkend kan worden. Uiteraard is deze lijst ook nog niet compleet, ga hiervoor naar een specialist die samen met u kan kijken wat de beste beveiliging is voor uw huis.Over de Auteur

Thomas van Leeuwen, geboren en getogen in Oosterhout NB, later van de stad Rotterdam gaan houden en gaan wonen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo