FB pix Combineer internet en tv - Artikelpost

Combineer internet en tv

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1239 | Aantal woorden: 596 | Datum: | 0 commentaar

De keuze voor een combinatie van internet en tv klinkt eigenlijk heel logisch. Want tv heeft iedereen en internet is ook niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Maar niet voor iedereen is het duidelijk wat is nu precies internet en tv als een pakket is. Laat staan hoe je er aan komt en wat je er voor nodig hebt. Het valt allemaal wel mee, beloofd!

Wat zijn de voordelen?
Internet en tv is niets meer dan de combinatie van beide in een pakket. Met veel leuke voordelen. Je maakt namelijk ook kennis met de topkwaliteit van digitale tv. Je kunt zelf kiezen welke zenders je wilt ontvangen en je maakt minder kosten. Het is wel zaak dat je een fatsoenlijke (of in elk geval eentje die er voor geschikt is) internetverbinding hebt.

Kan ik het zenderpakket zelf samenstellen?
Nee en ja. Met internet en tv kun je zelf bepalen welke zenders je kunt kijken. Dit gaat per pakket (keuze uit twee) en niet per zender. Het is dus niet zo dat je zelf aanvinkt welke zenders je wel of niet wilt. Internet en tv komt in twee vormen: een basispakket en een premiumpakket. Het basispakket bestaat uit alle zenders die je nu ook op je tv hebt, en met een premiumpakket kun je dit aanbod uitbreiden. Bijvoorbeeld met Eredivisie Live, themakanalen en HD pakketten. Met HD beleef je tv op een volstrekt nieuwe manier. Door een hogere resolutie zijn de kleuren feller, is het geluid beter (hangt ook wel een beetje van je boxen af) en is het beeld veel scherper.

Wat heb ik nodig om internet en tv te nemen?
Een van de belangrijkste benodigdheden voor een pakket internet en tv is toch wel een telefoonlijn. Niet eens een vaste telefoonaansluiting, het gaat puur om de lijn. Zo'n telefoonlijn is in elk huis aanwezig, er zit ergens een kastje verstopt waarmee het mogelijk is om een telefoon aan te sluiten. Je hoeft ook niet per se een snellere internetaansluiting aan te schaffen, vaak is een basis internetpakket genoeg voor internet en tv. Het hangt natuurlijk wel af van hoe je het internet gebruikt. Bij veel downloaden heb je bijvoorbeeld eerder behoefte aan een snellere verbinding.

Welke internetverbinding moet ik kiezen?
Er zijn veel verschillende soorten internet, dus het is zaak dat je geen verbinding aanschaft waarbij je teveel betaalt. Bij de combinatie internet en tv is een duur, snel internetabonnement zeker geen verplichting. Kijk vooral naar hoe je internet gebruikt. Ga je vooral online om te surfen en te mailen? Een basispakket is dan meer dan voldoende. Maar wanneer je veel films en muziek download en bijvoorbeeld met meerdere computers inlogt, is een internetpakket met hoge downloadsnelheid natuurlijk een veel beter idee.

Hoe zit het met de installatie?
Internet en tv installeren kun je in principe helemaal zelf doen. De handleiding is duidelijk en met een beetje verstand van zaken kun je binnen no time genieten van de voordelen een internet en tv pakket. Uiteraard staan er monteurs voor je klaar als het echt niet lukt. Probeer het toch altijd zelf, een monteur laten komen kost geld en wanneer het een probleem betreft dat je zelf had kunnen voorkomen, is het zonde om daar geld aan uit te geven.

Over de Auteur

Met bijna twee miljoen klanten is KPN marktleider op het gebied van internet en tv. Maar ook mobiele telefonie en digitale tv horen bij het aanbod. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo