De bescherming van uw kabels

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 240 | Aantal woorden: 384 | Datum: Tue, 11 Oct 2016 | 0 commentaar

Op sommige plekken kan een kabel vlug beschadigen. Zeker als uw kabels weg worden gewerkt in de grond, of in een betonnen vloer of muur. Dit kan erg slecht zijn voor uw kabels met het gevolg dat ze stuk gaan. Als ze stuk gaan zijn de kabels haast niet meer te vervangen omdat ze in het beton of de grond liggen. Dat betekent een dure reparatie, of u moet ervoor kiezen om de kabels over de grond of het beton te laten lopen. Dat ziet er minder mooi uit en kan erg onhandig zijn. Als er veel over de kabels gelopen wordt kunnen ze weer stuk gaan, of voor valpartijen zorgen.

Een flexibele mantelbuis kan al deze misère voorkomen. Een flexibele mantelbuis kan gezien worden als een bescherming van de kabels. Een flexibele mantelbuis kan tegen beton of grond en zorgt ervoor dat de kabels niet beschadigd raken. Een flexibele mantelbuis is de ideale oplossing als u uw kabels wilt beschermen!

Bij Infratel kunt u uw flexibele mantelbuizen kopen. Dit bedrijf is een technische groothandel dat al uw technische producten kan leveren. Een flexibele mantelbuis van InfraTel heeft zijn voordelen. Zo is de buitenkant stevig en geribbeld terwijl de binnenkant helemaal glad is. Zo kunt u de kabel eenvoudig door de flexibele mantelbuis heen halen. Mocht dat niet genoeg zijn beschikken de flexibele mantelbuizen van InfraTel ook over een trektouw. Dit is een touwtje dat door de hele mantelbuis loopt. Via dit touwtje wordt het nog eenvoudiger om de kabel door de mantelbuis heen te trekken. Een flexibele mantelbuis van Infratel is standaard 50 meter lang, en 40 mm dik. Het fijne van de mantelbuizen van Infratel is dat ze te verlengen zijn. Ook de kleur, en de dikte is aan te passen als het niet aan uw eisen voldoet.

Neem snel contact op met InfraTel, bezoek de site of bel nu!Over de Auteur

InfraTel is een technische groothandel, instaat om al uw producten te leveren die u nodig heeft voor data en communicatie overbrenging.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[189 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[100 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[82 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[62 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo