De exclusieve TAG Heuer Connected - Artikel Post - Artikel Marketing

De exclusieve TAG Heuer Connected

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 480 | Aantal woorden: 423 | Datum: | 0 commentaar

Bent u iemand die houdt van exclusiviteit en technologie om uw polsen? Dan is de TAG Heuer Connected, van Juwelier van Willegen, horloge de beste keus voor u. Dit horloge heeft de chique uitstraling die u gewend bent van TAG Heuer en beschikt over de finesse op gebied van technologie. TAG Heuer heeft in samenwerking met Google en Intel het exclusieve horloge ontwikkeld om tot een hoogwaardige smartwatch te komen. Het brengt het best van twee werelden samen tot een meesterwerk van technologie en klasse. Hét horloge voor de statusgevoelige persoon.

Mogelijkheden

Het TAG Heuer Connected smartwatch kunt u compleet aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur. Zo kunt u, vanwege het modulaire design, componenten aanpassen die bij u passen en het horloge exclusief en persoonlijk maken.

Ontwikkeling

Het horloge is geproduceerd in samenwerking met Google en Intel om het beste van twee werelden samen te brengen. Zwitserse luxueuze horlogemakerij en Silicon Valley technologie. Zo wordt de smartwatch aangedreven door een krachtige Intel chip met tot wel 4 gigabyte opslag mogelijkheid. Het systeem draait op Google Android Wear OS welke u ook kunt personaliseren.

De TAG Heuer Connected, welke Juwelier van Willegen in Den Haag u kan bieden, is Zwitsers gemaakt wat Zwitserse kwaliteit wordt gewaarborgd. De smartwatch wordt samengesteld in de werkplaats van TAG Heuer in La Chaux-de-Fonds waar het beste van technologie samenkomt.

Aangeboden

Het horloge wordt door onder andere aangeboden door Juwelier van Willegen in Den Haag. Deze juwelier is een gecertificeerde dealer van de horloges van TAG Heuer en kan u uitstekend adviseren welk horloge bij u past. Zij verzorgen voor u een persoonlijk meesterwerk met eindeloze mogelijkheden. Het horloge voor uw dagelijks leven met de gemakken van technologie.

Contact

 

Wilt u meer informatie over dit horloge? Of wenst u geadviseerd te worden wat voor u de beste keuze is? Kijk dan op de website van Juwelier van Willegen of neem contact op!Over de Auteur

Als auteur ben ik altijd geïnteresseerd in de laatste technologiën en informeer ik de mensen graag over de nieuwste snufjes en meest exclusieve producten en diensten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo