FB pix De features van mobiele camera’s - Artikelpost

De features van mobiele camera’s

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1605 | Aantal woorden: 609 | Datum: | 0 commentaar

Dit is een goede tijd om een mobiele camera aan te schaffen. Slechts tien jaar geleden was de mobiele camera nog een behoorlijk slecht substituut voor de traditionele filmcamera. De resolutie van de beelden was abominabel, er was weinig opslagruimte, en de batterij ging maar heel kort mee. Nu is alles veranderd en zijn mobiele camera’s krachtiger en nuttiger dan de traditionele camera ooit was. Als je er over na aan het denken bent om een van deze nieuwe cameraatjes te kopen, dan moet je uiteraard wel weten wat voor kenmerken ze zoal hebben. We nemen een kijkje naar de nieuwste features van dit nieuwe slag mobiele camera’s.

 Video

 Afgezien van dat je er geweldige foto’s mee kunt nemen, bieden de nieuwste mobiele camera’s de mogelijkheid om hoge kwaliteit video-opnames te maken. Hiermee wordt de veelzijdigheid van de camera aanzienlijk vergroot. Met een mobiele camera kun je bijvoorbeeld gemakkelijk de gênante capriolen van je vrienden bij de plaatselijke karaokebar vastleggen.  

 USB upload mogelijkheden

 In deze tijd waarin internet en sociale netwerken steeds prominenter worden in ons dagelijks leven, is het belangrijker dan ooit om de mogelijkheid te hebben snel je foto’s en videos te uploaden naar sites als Facebook en Google's videosite. De beste mobiele camera’s hebben ingebouwde software en een USB aansluiting waarmee je dit met één druk op de knop kunt doen. Nadat je wat foto’s en filmpjes hebt gemaakt in de stad, kun je gewoon je camera aansluiten op je computer en je bestandjes worden meteen met je vrienden gedeeld.

 Gezichtsherkenning

 Er is een nieuwe feature voor mobiele camera’s die de wereld van de fotografie misschien wel voorgoed zal veranderen. Deze feature wordt soms gezichtsherkenning genoemd. Als je je camera op iemand richt, herkent de software automatisch het gezicht en zal dus precies kunnen berekenen hoeveel zoom en focus er nodig is voor optimale foto’s. Hiermee kan in principe iedereen geweldig scherpe foto’s maken, onafhankelijk van hoeveel ervaring ze hebben als fotograaf. Je bent dan misschien geen professionele fotograaf, maar niemand zal dat zien aan je foto’s. Goede camera’s hebben ook software die ervoor zorgt dat de foto automatisch gestabiliseerd wordt indien je een wat wiebelige hand hebt, en ze kunnen ook de kleuren en helderheid automatisch aanpassen zodat je foto’s er ongeacht de belichting altijd geweldig uitzien.

  Als je een nieuwe camera gaat uitzoeken, zorg dan dat je een cameraatje neemt die zulke vernieuwende functies heeft. Een van de beste mobiele camera’s die op dit moment op de markt zijn is de Sony Bloggie. Dit is een goede camera, specifiek ontworpen voor mensen die fantastische foto’s willen maken en ze op internet willen zetten. Je kan waarschijnlijk goedkopere camera’s vinden, maar dan boet je wel wat in qua kwaliteit. Nu al deze nieuwe features beschikbaar zijn, is er ten slotte geen reden om er geen gebruik van te maken!

 Over de Auteur

Jenny L.

De Sony Bloggie mobile cameras combineren gemak met een hoge beeldkwaliteit.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo