De iPhone X met een nieuw scherm - Artikelpost

De iPhone X met een nieuw scherm

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 658 | Aantal woorden: 571 | Datum: | 0 commentaar

Er zijn tegenwoordig veel elektronicabedrijven die ook smartphones maken. Apple staat bekend om de luxe uitstraling en de goede kwaliteit die ze lever met hun producten. In 2007 heeft Apple de eerste iPhone uitgebracht, de iPhone 2G. Deze was revolutionair omdat dit de eerste iPhone van Apple was en het was anders dan dat de concurrenten had omdat deze geen toetsenbord had. Ze hadden gekozen voor een groot touchscreen scherm waarbij het toetsenbord ingebouwd was. Sinds 2007 heeft Apple elk jaar een nieuwe iPhone uitgebracht en op 12 september 2017 werd de prachtige iPhone X gepresenteerd dat een nieuwe look had gekregen. Dit was de eerste iPhone dat geen thuisknop had. Dit werd vervangen met gezichtsherkenning waarmee je je telefoon dan kan ontgrendelen. Hierdoor was de voorkant van de telefoon helemaal van glas gemaakt.

 

Is het de iPhone X of iPhone 10?

Het is erg verwarrend, want veel mensen noemen het de iPhone X en anderen noemen het de iPhone 10. Het is erg onduidelijk maar niemand rekent het je fout als je het verkeerd noemt, maar waarom hebben ze een paar modellen overgeslagen. Normaal brengt Apple ook S-modellen uit dat dan een kleine verbetering is van het model ervoor. Apple is van de iPhone 7 naar de iPhone 8 gegaan en op dezelfde datum dat de iPhone 8 werd gepresenteerd, is ook de iPhone 10 onthult. Het is een marketingstunt bij Apple waarbij dit het 10e jaar is dat Apple iPhones maakt. Daarom hebben ze waarschijnlijk een paar modellen overgeslagen en sommige mensen denken dat die modellen hierna nog komen. Elke iPhone had een thuisknop behalve deze en dat hebben ze vervangen met de Face ID. Hierbij wordt je gezicht gescand met duizenden sensoren en zo ben jij de enigste die de telefoon kan ontgrendelen omdat elk persoon een ander gezicht heeft (behalve tweelingen). Omdat de thuisknop zo veel functies had is het wel even wennen, maar de functies zijn niet weg. De functies van de thuisknop zit nog wel op de telefoon maar je moet er andere handelingen voor doen.

 

Waarom is de bescherming van het iPhone 10 scherm belangrijk?

Apple heeft bevestigd bij de presentatie van de nieuwe smartphone en via andere kanalen dat het scherm het sterkste glas ooit in een smartphone heeft. Omdat de voor en achterkant van de telefoon van glas is, hebben ze gekozen voor sterker glas en de rand van de iPhone is van erg sterkt roestvrij chirurgisch staal. Maar de kans is alsnog groot dat het scherm breekt bij een val omdat bijna de hele buitenkant van glas is. Daarom is goede bescherming altijd handig en zorgen de glazen screenprotectors van Telefoonglaasje.nl dat de kans op barsten en krassen verkleind wordt. Zo is alleen de voorkant beschermt, maar om de hele telefoon te beschermen heb je een hoesje nodig die de vallen opvangt.Over de Auteur

Kane Golbach

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[344 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[84 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo