FB pix De Iphones nemen over - Artikelpost

De Iphones nemen over

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1162 | Aantal woorden: 464 | Datum: | 0 commentaar

Waar je ook rond je kijkt zie je ze, overal zijn ze; de iPhones. Ze nemen de wereld over! De introductie van de eerste iPhone is alweer vijf jaar geleden. Apple kondigde toen op 9 Januari 2007 de eerste generatie iPhone in de VS aan. Later in 2007 kondigde Apple de eerste generatie in Europa aan, de iPhone 2G. De iPhone was gelijk een enorm succes, dit door de innovatieve interface en de vele mogelijkheden die deze iPhone te bieden had. De jaren daarop volgde Apple ritueel elk jaar met een nieuwe versie iPhone, dit waren de iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 en de laatste aankondiging de iPhone 4S.

Elke keer bracht Apple verbeteringen aan, soms aan het design soms aan de hardware en ook wordt er constant gewerkt om de software te verbeteren. Dit jaar gaan we hopelijk de iPhone 5 zien! Bijna iedereen kijkt er onwijs naar uit, Apple staat er namelijk bekend om innovatief en vernieuwend te zijn. Ook zijn de telefoons die ze uitbrengen steeds verbeterde versies van het oude model. Dit in tegenstelling tot concurrenten die allerlei modellen uitbrengen voor verschillende mensen met verschillende prijsklassen etc. De Apple iPhones zijn extreem populair geworden. De telefoons staan er om bekend om snel en goed te werken, voor wie dan ook. Dit komt voornamelijk door het besturingssysteem van de iPhones, iOS. Dit is het innovatieve besturingssysteem van Apple, het is simpel doch functioneel.

Een ander iets waarom de Apple telefoons zo populair zijn is omdat Apple in verhouding met hun concurrenten erg lang service biedt voor hun producten. Oudere versies van hun iPhone krijgen regelmatig updates hierdoor werken bijna alle iPhones op de laatste versie van het besturingssysteem dat ze aankunnen. Verder lijkt de waarde van de telefoons vaster dan de telefoons van hun concurrenten. Er hangt echter wel een prijskaartje aan deze kwaliteit, iPhones zijn over het algemeen zeer prijzig, zelfs als je een tweedehands iPhone aanschaft. Ook reparaties voor Iphones zijn niet goedkoop, de Iphones zijn simpelweg duur.Over de Auteur

Iphone gebruiker

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo