FB pix De koelkast van de toekomst - Artikelpost

De koelkast van de toekomst

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1120 | Aantal woorden: 419 | Datum: | 0 commentaar

Op dit moment zijn er vele koelkasten op de markt, maar eigenlijk bieden ze allemaal ongeveer hetzelfde, maar hoe zouden de koelkasten er over 20 jaar uitzien? De Duiters Fabian Kreuzer & Markus Lorenz Schilling hebben een nieuw concept ontwikkeld over de nieuwe koelkast 2.0 versie.

Bijhouden van producten
Op dit moment moet u zelf goed bijhouden hoeveel producten er in de koelkast zitten. Heeft u net boodschappen gedaan en merkt u dat de levensmiddelen niet meer in de koelkast kunnen, dan heeft u een groot probleem. Zo moet u altijd ruimte houden in de koelkast. De koelkast 2.0 houdt zelf een registratie van producten bij en geeft u in een duidelijk overzicht aan hoeveel producten er nog in de koelkast kunnen.

Houdbaarheid
Een ander probleem; de houdbaarheid van producten. Als u nu wilt weten wanneer de houdbaarheidsdatum verstreken is, dan zult u zelf achterop het pak melk of op het kuipje boter moeten kijken of het product nog houdbaar is. De nieuwe koelkast kan dit zelf bijhouden en geeft aan wanneer een product bijna over de datum is.

Recepten
De Duiters Fabian Kreuzer & Markus Lorenz Schilling hebben verder een speciale recepten-modus ontwikkeld. Met deze receptendatabase kunt u een recept selecteren op het digitale display, waarna de koelkast u keurig aangeeft welke ingredienten u al in de koelkast heeft zitten om het product te maken en welke producten er nog benodigd zijn.

Product achtergrondinformatie
Maar dit is nog niet alles! Heeft u wat levensmiddelen in de koelkast waar u wat meer over te weten wilt komen, dan kunt u met een knop op de knop meer informatie opzoeken. Zo kunt u van bepaalde levensmiddelen zien hoeveel procent vet erin zit of bijvoorbeeld of er allergische stoffen in zitten. Dit noemen ze RFID-technologie.

Door de deur kijken
Nu moet u de deur eerst opendoen, voordat u kunt kijken wat er in de koelkast zit, maar met het nieuwe conceptmodel kunt u, dankzij de 3D-weergave, door de deur heenkijken en in 1 oogopslag zien wat er in de koelkast zit.

Over de Auteur

Koelkastadvies biedt uitgebreide koelkast reviews aan en u kunt koelkasten vergelijken op basis van prijs en specificatie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo